تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه ۱۴۰۲

۲۰ بازديد

 تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 یک شانس دوباره برای داوطلبانی است که از دانشگاه و رشته محل قبولی خود راضی نیستند یا به هر دلیلی در انتخاب رشته کنکور سراسری شرکت نکرده اند. بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1402 آمار کلی انتخاب رشته کنندگان مشخص می شود که برحسب آن می توان به این که چه تعداد از ظرفیت رشته ها خالی مانده است پی برد.

در این مرحله سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه تکمیل ظرفیت کنکور سراسری را در قالب pdf منتشر می کند. جزئیات برگزاری این دوره از آزمون متشکل از زمان و نحوه انتخاب رشته، لیست رشته ها همراه با ظرفیت پذیرش و دانشگاه ها و یک سری شرایط در آن ذکر شده است.

متقاضیان می توانند با مطالعه دفترچه تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 و مراجعه به سایت سازمان سنجش در زمان مشخص شده و پرداخت هزینه جهت نام نویسی اقدام کنند.

چنانچه در زمان تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 احتیاج به راهنمایی و کمک داشتید، می توانید با کارشناسان پشتیبانی مجموعه مشاور تلفنی ارتباط برقرار کنید و سوالات خود را مبنی بر ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری بهمن ماه 1402 بپرسید.

در ادامه مطالعه ای در رابطه با شرایط تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 و زمان تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 خواهیم داشت.

زمان تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402

هر چقدر که شماره صندلی های خالی دانشگاه و آمار انتخاب رشته کنندگان پایین بوده باشد امکان برگزاری این آزمون افزایش می یابد. سپس بعد از نهایی شدن نام نویسی،  وروردی جدید دانشگاه ها معلوم خواهد شد و در این مرحله مشخص خواهد شد که آیا تکمیل ظرفیت به مرحله اجرا یا برگزاری آزمون می رسد یا خیر.

آخرین دوره برگزاری آزمون تکمیل ظرفیت منتهی می شود به سال 97 که احتمال می رود همچنان قصد برگزاری آن را ندارند؛ لازم به ذکر است که هنوز اطلاعیه از سوی سازمان سنجش در خصوص زمان تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 منتشر نشده است اما در صورت اعلام به داوطلبان از طریق همین مقاله اطلاع داده خواهد شد.

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری بهمن ماه 1402

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری بهمن ماه 1402 در دو مرحله ورودی نیمسال اول (مهرماه) و ورودی نیمسال دوم (بهمن ماه) برگزار می شود و امکان دارد که ثبت نام یکسان و یا متفاوت باشد.

ثبت نام ورودی مهر ماه 1402(هزار و چهارصد و دو) از تاریخ 18 مرداد و 23 مرداد به صورت آنلاین می باشد, که داوطلبان باید برای انجام ثبت نام خود به سایت سنجش مراجعه کرده و اطلاعات خواسته شده را ثبت کنند.

چند مورد ازمراحل ثبت نام شامل؛ دریافت دفترچه انتخاب رشته بدون کنکور, تکمیل فرم ثبت نام, خرید کارت اعتباری و فرم انتخاب رشته و در آخر دریافت کدرهگیری می باشد.

زمانی که ثبت نام اینترنتی باز شود لینک ثبت نام در سایت سنجش آموزش کشور فعال می شود و داوطلب می تواند ثبت نام خود را در سامانه انجام دهد.

شرایط تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402

متقاضیانی که قصد ثبت نام تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402 را دارند؛ باید از شرایط آن آگاه باشند که در ادامه مقاله بیان شده است.

. داوطلب, بسته به نظام آموزشی خود باید یکی از مدارک فوق دیپلم, پیش دانشگاهی, دیپلم نظام آموزشی جدید یا قدیم را همراه داشته باشد.

. تنها کسانی می توانند در این مرحله ثبت نام کنند که زمان نتایج اولیه کنکور مجاز به انتخاب رشته شده باشند.

. افرادی که دارنده دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانی نظام قدیم هستند اجازه ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت را ندارند.

. امکان ثبت نام برای داوطلبانی که تا تاریخ 30 مهر 1402 موفق به دریافت مدرک فارغ التحصیلی خود شده اند, وجود دارد.

. تمامی شرکت کنندگان باید هزینه ای بابت ثبت نام پرداخت کنند.

. اگر متقاضی تا پایان روز 30 بهمن 1402 موفق به دریافت مدرک فارغ التحصیلی خود شود, در صورت موافقت دانشگاه با شروع تحصیل آن از نیمسال دوم؛ می تواند در تکمیل ظرفیت شرکت کند.

داوطلب آقا نباید از لحاظ نظام وظیفه برای ادامه تحصیل منعی داشته باشد.

. ثبت نام تا زمانی که از سمت دانشگاه و سازمان سنجش مورد تایید قرار نگرفته است به صورت مشروط می باشد.

. پس از اعلام نتیجه نهایی کنکور سراسری اگر شرکت کننده در یک کد رشته محل پذیرفته شده و قصد ثبت نام بدون کنکور را دارد, قبولی قبلی لغو شده و مانند یک دانشجوی انتقالی با او رفتار می شود.

چند نمونه از دانشگاه هایی که اغلب تکمیل ظرفیت انجام می دهند: تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان, تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری و تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد می باشد که هرکدام به صورت جداگانه اقدام به جذب دانشجو می کنند.

دانشگاه های سراسری مانند روزانهپیام نورغیرانتفاعیپردیس خودگردان و مجازیشبانه؛ فرصت دیگری را در اختیار شرکت کنندگان کنکور سراسری قرار می دهند تا شانس خود را برای ورود به دانشگاه امتحان کنند.

افراد در زمان مشخص شده با مراجعه به سایت سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org و با وارد کردن کد رشته های مورد علاقه, در فرم اینترنتی انتخاب رشته خود را ثبت کنند.

مدارک مورد نیاز ثبت نام کنکور دانشگاه سراسری بهمن ماه 1402:

بهتر است مدارک و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام تکمیل ظرفیت همراهتان باشد.

اطلاعات شناسنامه ای مانند: نام و نام خانوادگی, نام پدر, شماره شناسنامه و کد ملی, تاریخ و محل تولد, سری و سریال شناسنامه, محل صدور شناسنامه, کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان.

اطلاعات تحصیلی شامل: عنوان مدرک, رشته تحصیلی, کد و نام شهرستان محل اخذ مدرک, معدل کل و کتبی مدرک دیپلم, معدل کل مدرک پیش دانشگاهی, معدل کل مدرک کاردانی و تاریخ فراغت از تحصیل می شود.

اطلاعات فایل عکس: عکس 3*4, پس زمینه سفید و تمام رخ, تهیه شده در سال جاری, فرمت jpg, داشتن حداقل 300*200 و حداکثر 300*400, حجم حداقل 70 کیلوبایت, نداشتن هرگونه حاشیه.

اعلام نتایج کنکور سراسری بهمن ماه 1402

نتایج کنکور سراسری بهمن ماه 1402 از طریق سایت سنجش sanjesh.org منتشر می شود. پس از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کنکور سراسری متقاضیانی که مورد پذیرش قرار گرفته اند, باید با ارائه کپی پیش دانشگاهی و کپی مدرک دیپلم به همراه تاییدیه تحصیلی خود به دانشگاه محل قبولی مراجعه کنند.

سخن نهایی

در مقاله خوانده شده داوطلبانی که قصد ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری بهمن ماه 1402 را دارند می توانند با مطالعه مطالب بالا ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری 1402 خود را تکمیل نمایند.

چنانچه از شرایط تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری 1402 آگاه نیستید می توانید با کارشناسان مجموعه ما تماس حاصل نموده و ازاعلام نتایج کنکور سراسری بهمن ماه 1402 مطلع شوید.

منبع: مشاوره تلفنی

دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری 1402-1403

اعتراض به نتایج کنکور سراسری 1402-1403

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1402-1403

مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

سهمیه ایثارگری و رزمندگان در کنکور سال تحصیلی 1401-1402

لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری

زمان اعلام نتایج کنکور 1402-1403

اعلام نتایج ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد

اعلام نتایج اولیه کنکور

انتخاب رشته کنکور سراسری

کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد

باجه رفع نقص سازمان سنجش کنکور سراسری

ویرایش ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد

ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۲

راهنمای دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402-1401

دفترچه انتخاب رشته بدون کنکوردانشگاه پیام نور

تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402

ثبت نام کنکور سراسری دی ماه 1401

دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402

 

دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۲

۲۲ بازديد

دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 به پنج گروه علوم تجربی, علوم انسانی, علوم ریاضی و فنی, هنر و زبان های خارجی تقسیم می شود. داوطلبان پس از دریافت کارنامه و مشاهده نتایج اولیه کنکور، وارد مرحله انتخاب رشته می شوند.

سازمان سنجش آموزش کشور برای راهنمایی متقاضیان برای هر رشته دفترچه ی مجزایی در نظر گرفته است، که در این مطلب به صورت جداگانه زمان انتشار دفترچه ی هر رشته را به طور کامل شرح داده ایم.

همچنین در دفترچه راهنما، شرایط و ضوابط شرکت در انتخاب رشته و لیست کد رشته محل های ارائه شده، منتشر شده است.

در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری شما باید از بین رشته‌های ارائه شده در دفترچه، رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنید. انتخاب درست رشته در کنکور سراسری می‌تواند بر زندگی شما تأثیر زیادی داشته باشد. برای اطلاع از نحوه انتخاب رشته صحیح و اصولی، پیشنهاد می کنیم مقاله مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری را به طور کامل و دقیق مطالعه و اجرا نمایید.

[call_image]

در ادامه این مطلب به زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور 1402 و جزئیات دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 خواهیم پرداخت.

شرکت کنندگان می توانند در نیمه دوم مرداد ماه دفترچه مربوط به رشته خود را دانلود کرده و آن را مطالعه نمایند. در صورت عدم داشتن شرایط و ضوابط موجود، داوطلبان می توانند جهت راهنمایی و اطلاعات بیشتر با کارشناسان پشتیبانی مشاور تلفنی تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنند.

دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402

داوطلبان پس از شرکت در آزمون کنکور، باید نسبت به تکمیل دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری اقدام نمایند. در این دفترچه، دانش‌آموزان باید رشته تحصیلی و دانشگاهی که قصد ورود به آن را دارند را انتخاب کنند. بنابراین، انتخاب درست رشته تحصیلی و دانشگاهی در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری بسیار مهم است و باید با دقت و تامل انجام شود.

برای انتخاب درست رشته تحصیلی و دانشگاهی، دانش‌آموزان باید ابتدا در مورد رشته‌های مختلف آگاهی داشته باشند و با شرایط و نیازهای هر رشته آشنا شوند. همچنین، باید در مورد محتوای دروس و کارآموزی‌های مرتبط با هر رشته نیز، اطلاعات کافی داشته باشند.

متقاضیان می توانند پس از مطالعه دقیق و بررسی بخش های مختلف دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402، ابتدا دوره هایی که مجاز به انتخاب آن هستند، کد رشته محل مورد نظر خود را برداشته و در نهایت وارد فرم انتخاب رشته کنند.

این دفترچه در اواسط مرداد ماه سال 1402 در سایت سنجش آموزش کشور بارگذاری خواهد شد. تاکنون دفترچه هیچ یک از گروه های زیر منتشر نشده است.

زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور 1402

افرادی که قصد ادامه تحصیل در گروه های زیر را دارند می توانند به سایت sanjesh.org مراجعه کرده و هنگام انتشار آن را مطالعه کنند.

(زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته ریاضی)

علاقمندانی که قصد شرکت در کنکور ریاضی را دارند، در گام اول باید نمره قابل قبولی کسب نموده، سپس همزمان با انتشار دفترچه انتخاب رشته ریاضی نسبت به انتخاب کد رشته های مورد نظر خود اقدام کنند.

دفترچه کنکور سراسری برای دو گروه تیرماه و دی ماه احتمالا در اواسط مرداد ماه منتشر می گردد و داوطلبان می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.

(زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته تجربی)

کنکور تجربی با تغییراتی رو به رو شده است و دوبار در سال برگذار می گردد اما به آن معنا نیست که باید دوبار دفترچه کنکور را دریافت کنند. شرکت کنندگان می توانند در اواسط مرداد ماه نسبت به مطالعه و تکمیل دفترچه اقدام کنند.

(زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته انسانی)

به افرادی که تجربه کافی در تکمیل صحیح دفترچه ندارند، پیشنهاد می کنیم از افراد با آگاهی و تجربه بالاتر کمک گرفته تا فرآیند انتخاب رشته خود را به درستی به انجام برسانند. تاکنون اطلاعیه ای مبنی بر  انتشار دفترچه کنکور سراسری منتشر نشده است و انتظار می رود طبق سال های گذشته، در مرداد ماه از سوی سازمان سنجش منتشر شود.

(زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته هنر و زبان های خارجی)

دفترچه انتخاب رشته کنکور زبان نیز پس از اعلام نتایج اولیه کنکور منتشر می شود و متقاضیان می توانند در نیمه دوم مرداد اقدام به دانلود دفترچه انتخاب رشته زبان 1402 نمایند.

جزئیات دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402

پس از منتشر شدن دفترچه انتخاب رشته، داوطلبان حدودا یک هفته الی ده روز برای تکمیل انتخاب رشته خود مهلت دارند. در ادامه اطلاعات کلی نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری و شرایط آن گفته شده است.

  1. وارد سایت سازمان سنجش شده و کارنامه اولیه را دریافت کرده سپس اطلاعات ثبت نامی خود که شامل شماره پرونده و کد پیگیری ثبت نام است را وارد کنید.
  2. برخی افراد برای دریافت نتایج اولیه دچار مشکل شده و به دلیل فراموشی اطلاعات خود قادر به وارد شدن نیستند. در این مواقع به دفترچه راهنما انتخاب رشته مراجعه کنید و به قسمت نحوه بازیابی اطلاعات ثبت نامی رفته و آن را مطالعه کنید.
  3. تمامی شرکت کنندگان کنکور سراسری برای انتخاب رشته اصولی باید کارنامه اولیه را بررسی کرده و بعد از مطالعه آن فرم انتخاب رشته خود را تکمیل کنند. در کارنامه اولیه اطلاعاتی شامل رتبه و تراز در هر زیرگروه درج شده است.
  4. داوطلبین مجاز به وارد کردن 150 کد رشته محل در فرم انتخاب رشته هستند.
  5. شرکت کننده باید کد رشته محل مورد علاقه خود را از دفترچه استخراج کرده سپس طبق اولویت بندی انجام شده توسط متقاضی در فرم انتخاب رشته اینترنتی بارگذاری کند.
  6. دارندگان مدرک دیپلم نظام قدیم و فوق دیپلم, پیش دانشگاهی, دیپلم پایه دوازدهم مجاز به شرکت در این مرحله از آزمون سراسری 1402 هستند.
  7. پذیرفته شدگان روزانه کنکور سراسری سال گذشته می توانند در این مرحله انتخاب رشته کنند و دوره های غیر روزانه شامل پیام نور, نیمه حضوری, پردیس خودگردان, غیر انتفاعی و مجازی فقط در این دوره گزینش می شوند.
  8. داوطلبین آقا می بایست از نظر وضعیت نظام وظیفه عمومی باشند.
  9. اتباع خارجی ضمن داشتن شرایط عمومی باید به قسمت شرایط و ضوابط ثبت نام اتباع خارجی مراجعه کرد و آن را پر کنند.
  10. سازمان سنجش هرساله برای رعایت عدالت میان متقاضیان سهمیه های مختلفی مانند سهمیه خانواده شهدا, جانبازان و ایثارگران را در نظر گرفته است.

سخن نهایی

در کل، انتخاب رشته و دانشگاه مناسب در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا برای ورود به دانشگاهی که بهترین گزینه برایشان است، آماده شوند. بنابراین، انتخاب درست رشته و دانشگاه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید با دقت و تامل انجام شود.

همچنین، قبل از انتخاب رشته و دانشگاه، با خانواده، مشاوران تحصیلی و افرادی که تجربه تحصیل در همین رشته را دارند، صحبت کنید و نظرات آنها را در نظر بگیرید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به وبسایت‌ها و منابع مختلف اطلاعات بیشتری درباره رشته‌های مختلف و دانشگاه‌های مختلف به دست آورید.

در مقاله فوق، زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 را ذکر کرده ایم. همچنین نکات مهم در این زمینه نیز، ارائه شده است. چنانچه پس از مطالعه مطالب فوق، همچنان سوال یا ابهامی دارید، می توانید با کارشناسان ما تماس برقرار کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

منبع: مشاوره تلفنی

مطالب مرتبط:

دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری 1402-1403

اعتراض به نتایج کنکور سراسری 1402-1403

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1402-1403

مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

انتخاب رشته کنکور سراسری

باجه رفع نقص سازمان سنجش کنکور سراسری

راهنمای دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 1402-1401

تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بهمن ماه 1402

اعلام نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۲

۲۰ بازديد

 

کنکور دکتری، برای علاقه مندان ادامه تحصیل در این مقطع برگزار شده و بر خلاف دیگر آزمون ها، این سنجش شامل دو بخش کتبی و مصاحبه حضوری می باشد. البته فراموش نکنید برای شرکت در مصاحبه باید تراز مورد نظر هر یک از موسسات آموزش عالی را کسب نمایید.

در واقع شرکت کنندگان این آزمون باید در ۳ مرحله نتایج را دریافت نمایند، مرحله اول شامل تراز و رتبه قبولی بوده و در صورتی که داوطلب پذیرفته شده باشد، می تواند اقدام به انتخاب رشته نماید و در مرحله دوم با دریافت نتیجه چنانچه به مصاحبه دعوت شده باشند، باید منتظر مرحله سوم، اعلام نتایج آزمون دکتری باشند.

اگر نیاز به دریافت مشاوره و یا اطلاعات بیش تری در این خصوص دارید، می توانید با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته، تا کارشناسان تحصیلی ما، اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۲

بر اساس اطلاعات موجود در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۱، نتایجه اولیه آزمون مذکور، در روز ۲۷ فروردین ماه بر روی سایت سنجش قرار گرفت، و شرکت کنندگان می توانند برای دریافت کارنامه خود به این وب سایت مراجعه نمایند.

نکته : در کارنامه اولیه، مشخص می شود که داوطلب در چه دوره هایی مجاز به انتخاب رشته شده است.

نحوه مشاهده اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۲

_ ابتدا وارد وب سایت، sanjesh.org شوید.

_ از منوی سمت راست صفحه، گزینه “دکترای تخصصی” را انتخاب نمایید.

_ بر روی لینک “پاسخنامه و کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری سال ۱۴۰۲” کلیک کنید

_ برای مشاهده نتیجه اولیه آزمون خود، ۲ روش وجود دارد. با توجه به اطلاعاتی که در دست دارید می توانید یکی از دو روش را انتخاب نمایید.

روش اول : شماره داوطلبی + نام خانوادگی + نام + شماره شناسنامه + سال تولد

روش دوم : شماره پرونده + شماره شناسنامه

زمان اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲

زمان اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲، هفته سوم اردیبهشت ماه اعلام شده است. داوطلبان می توانند در بازه زمانی مذکور، نتایج انتخاب رشته آزمون دکترا خود را دریافت نمایند.

هر کدام از داوطلبان، با در نظر گرفتن تراز و رتبه قبولی خود به مصاحبه برای یک یا چند دانشگاه دعوت شده و حتی ممکن است عده ای به دلیل داشتن تراز بالا، به مصاحبه تمامی رشته محل های انتخابی خود دعوت شوند.

هر کدام از این موسسات آموزش عالی، چند روز بعد از مشخص شدن نتایج، اطلاعیه هایی مبنی بر زمان و نحوه برگزاری جلسات مصاحبه منتشر کرده تا پذیرفته شدگان بتوانند اقدامات لازم و ضروری را پیگیری نمایند.

نحوه مشاهده اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۲

_ وارد وب سایت سنجش به آدرس، sanjesh.org شوید.

_ لینک “کارنامه انتخاب رشته کنندگان آزمون دکتری سال ۱۴۰۲” را برگزینید.

_ اطلاعات خواسته شده را برای بخش انتخاب خود وارد نمایید.

بخش اول : شماره داوطلبی + شماره شناسنامه + سال تولد

بخش دوم : شماره پرونده + شماره شناسنامه

در صورتی که شرکت کنندگان واجد شرایط مصاحبه باشند، باید خود را برای انجام این فرایند آماده سازند. فراموش نکنید هزینه مصاحبه دکتری، برای هر دانشگاه به صورت جداگانه پرداخت خواهد شد.

زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۲

نتایج اولیه آزمون دکتری در روز ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۲ اعلام شد. پس از جمع آوری اطلاعات نمره مصاحبه، نتایج نهایی این سنجش و وضعیت قبولی شرکت کنندگان، نتایج نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۲ در نیمه اول شهریور ماه اعلام خواهد شد. به محض انتشار اطلاعیه ای مبنی بر زمان دقیق اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری، این مقاله به روز رسانی خواهد شد.

نحوه مشاهده اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۲

داوطلبانی که در مصاحبه دکتری یک یا چند دانشگاه شرکت کرده اند، برای اطلاع از نتیجه این مرحله باید مراحل زیر را طی نمایند؛

_ وارد وب سایت سنجش به آدرس، sanjesh.org شوید.

_ بر روی لینک “نتیجه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۲” کلیک کنید

_ با انتخاب یکی از ۳ روش موجود، می توانید نتیجه نهایی آزمون را مشاهده نمایید.

روش اول : جستجو بر اساس شماره داوطلبی + شماره شناسنامه

روش دوم : جستجو بر اساس شماره پرونده + شماره شناسنامه

روش سوم : جستجو بر اساس شماره پرونده + شماره داوطلبی

در صورت قبولی در این سنجش، باید تمامی مدارک ضروری را برای ثبت نام آماده نمایید.

اعلام نتایج آزمون دکتری دانشگاه آزاد

در صورتی که تمایل به تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد را داشته و می خواهید از نتیجه آزمون خود مطلع شوید، دقیقا باید همان مراحلی را طی نمایید که در بخش های قبل به آن اشاره کردیم.

در نتیجه متقاضیان تحصیل در این موسس آموزش عالی باید برای مشاهده کارنامه اولیه و سرانجام سرنوشت تحصیلی خود به سایت سازمان سنجش، مراجعه نمایند.

البته نحوه مشاهده جواب آزمون دکتری در بخش انتخاب رشته کمی متفاوت است، به این منظور داوطلبان باید به وب سایت azmoon.org مراجعه و پس از برگزیدن لینک مربوطه، کد دسترسی انتخاب رشته و کد ملی خود را در فیلدهای مربوطه ثبت کرده، و نتیجه انتخاب رشته خود را مشاهده نمایند.

اعتراض به نتایج دکتری ۱۴۰۲

در شرایطی ممکن است، بعد از اعلام نتایج، داوطلب کمی شوکه شده و احساس کند این نتیجه با چیزی که در نظر داشته، متفاوت است و ممکن است اشتباهی رخ داده باشد. این متقاضی می تواند برای ثبت درخواست اعتراض خود مراحل زیر را دنبال کند؛

_ وارد وب سایت سازمان سنجش شده و از بخش سمت چپ، گزینه “سیستم پاسخگویی” را انتخاب کنید.

_ در صفحه جدید گزینه “ارسال درخواست” را انتخاب نمایید.

_ چنانچه قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید، می توانید کلیک بر روی گزینه “ورود به سیستم” وارد سامانه شده و اعتراض خود را ثبت نمایید، در غیر این صورت، گزینه “عضویت در سامانه” را انتخاب کنید.

_ پس از ورود، اطلاعات خواسته شده را با دقت وارد نمایید.

_ در صورت تایید اطلاعات، می توانید وارد صفحه اصلی سامانه شده و با انتخاب گزینه “درخواست جدید” و پس از آن تعیین نوع آزمون و سال برگزاری آن در خواست خود را ثبت نمایید.

سخن نهایی

اعلام نتایج آزمون دکتری در چند مرحله انجام شده، و داوطلبان با اطلاع از نتیجه هر مرحله می توانند از اقدامات ضروری برای گام بعدی مطلع شده و در موعد مقرر آن ها را پیگیری نمایند. در اولین مرحله، شرکت کنندگان کارنامه خود را دریافت و با توجه به رتبه و تراز اکتسابی، می توانند رشته های مد نظر خود را انتخاب کنند.

در آخرین مرحله نیز، نتیجه مصاحبه حضوری اعلام شده و متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری، از سرنوشت تحصیلی خود مطلع خواهند شد. در بطن این مطلب ما به شرح زمان اعلام نتیجه دکترا و مشاهده آن پرداختیم، در صورت داشتن هر گونه سوال و یا ابهاماتی پیرامون این موضوع، می توانید با مجموعه ما تماس بگیرید، تا کارشناسان تحصیلی مشاوره تلفنی اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

منبع: مشاوره تلفنی

مطالب مرتبط:

زمان آزمون دکتری 1402

دریافت کارت ورود به جلسه آزمون دکتری 1402

ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۲

ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد 1402

دفترچه ثبت نام دکتری 1402

کد موسسه محل اخذ مدرک برای ثبت نام دکتری

اعلام نتایج آزمون دکتری 1402

زمان اعلام نتایج کنکور 1402-1403

۲۱ بازديد

 با دو مرحله ای شدن کنکور سراسری، داوطلبان شرکت در این سنجش، باید با توجه به مرحله انتخابی خود، در مهلت تعیین شده با در دست داشتن اطلاعات ثبت نامی اقدام به مشاهده کارنامه خود کرده و در صورت کسب رتبه قبولی، انتخاب رشته خود را انجام دهند.

با در نظر گرفتن، اهمیت آزمون مذکور برای دانش آموزان پایه دوازدهم و داوطلبان دیگر، اطلاع از زمان اعلام نتایج کنکور و نحوه دریافت کارنامه، به یک چالش بزرگ تبدیل شده و در صورت عدم پیگیری این موضوع مهم، ممکن است شما به دلیل مواجه شدن با مشکلاتی از قبیل؛ فراموشی اطلاعات ضروری، ارور “کد ملی شما در سامانه ثبت نشده”، از دسترس خارج شدن وب سایت به دلیل هجوم بی سابقه افراد و … موفق به دریافت نتیجه کنکور خود نشده و در این شرایط ممکن است از ثبت نام در دانشگاه جا بمانید.

زمان اعلام نتایج کنکور اولیه 1401 (دی ماه)تمامی داوطلبانی که در مرحله اول کنکور دی ماه شرکت کرده باشند، می توانند در نیمه اول اسفند ماه، کارنامه اولیه (این کارنامه شامل؛ تراز، رتبه، ریز نمرات و درصدهای هر درس است) خود را دریافت و از وضعیت قبولی خود آگاه شوند.

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 1402 (تیر ماه)

بعد از برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری در تیر ماه، تمامی شرکت کنندگان در آزمون رشته های ریاضی، انسانی، تجربی، هنر و زبان، با انتشار نتایج این سنجش در مهلت تعیین شده، می توانند به وب سایت sanjesh.org مراجعه و کارنامه خود را دریافت نمایند.

نتایج اولیه کنکور تیرماه، در نیمه دوم مرداد ماه بر روی وب سایت قرار می گیرد.

نحوه مشاهده نتایج اولیه کنکور سراسری

1_ مراجعه به سایت، sanjesh.org

2_ انتخاب لینک مشاهده نتیجه اولیه آزمون سراسری

3_ درج اطلاعات خواسته شده

4_ رویت نتیجه

راهنمای تصویری مشاهده نتایج اولیه کنکور

1_ ابتدا وارد سایت سنجش شده و بعد از ورود به بخش “سراسری” لینک “کارنامه اعلام نتایج مرحله اول آزمون سراسری دی ماه / تیر ماه” را انتخاب کنید.

2_ جهت دریافت کارنامه خود می توانید یکی از 3 روش زیر را انتخاب کرده و مراحل مربوطه را طی نمایید؛

 شماره داوطلبی + شماره شناسنامه

 شماره پرونده + کد رهگیری

 شماره پرونده + سریال

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1402

بعد از انجام فرایند انتخاب رشته کنکور سراسری، نتیجه نهایی این آزمون، بر روی وب سایت سازمان سنجش منتشر شده، و داوطلبان می توانند نتایج خود را به صورت اینترنتی دریافت و در صورت قبولی، مدارک خود را آماده و جهت ثبت نام به دانشگاه مورد نظر خود مراجعه نمایند.

زمان اعلام این نتیجه، در سال گذشته حدودا، 4 مهر ماه بوده و پیش بینی می شود، در سال 1402 این نتیجه، اواخر شهریور ماه بر روی وب سایت مربوطه قرار گیرد.

با انتشار تاریخ دقیقی در رابطه با زمان اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1402، این مطلب به روز رسانی خواهد شد.

نحوه مشاهده نتایج نهایی کنکور سراسری

1_ مراجعه به وب سایت سازمان سنجش، sanjesh.org

2_ انتخاب گزینه سراسری و لینک اعلام نتیجه اولیه

3_ درج اطلاعات خواسته شده

4_ رویت کارنامه

راهنمای تصویری مشاهده نتایج نهایی کنکور

1_ در مهلت مشخص شده، وارد سایت سازمان سنجش، به آدرس، sanjesh.org شوید.

2_ در صفحه فوق، گزینه “سراسری” را انتخاب نمایید.

3_ بر روی لینک مربوط به “اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری” کلیک کنید.

4_ با انتخاب یکی از 2 روش موجود در این صفحه، کارنامه خود را دریافت کنید.

 شماره داوطلبی + شماره شناسنامه

 شماره پرونده + شماره شناسنامه

جهت مشاهده اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه آزاد، باید وارد وب سایت، azmoon.org مراجعه شوید.

نکات اعلام نتایج کنکور 1402

_ در صورت مفقودی و یا عدم دسترسی به شماره پرونده و شماره داوطلبی، می توانید درخواست خود را به سیستم پاسخگویی سازمان سنجش ارائه داده و اطلاعات خود را مجدد دریافت نمایید.

جهت بازیابی اطلاعات خود می توانید مراحل زیر را طی نمایید؛

وارد سیستم پاسخگویی سازمان سنجش شده و در صورت عدم عضویت، گزینه “عضویت در سامانه” را انتخاب نمایید. مجدد وارد سامانه شده و از طریق پنل کاربری و در اطلاعات ضروری، شماره داوطلبی و شماره پرونده خود را دریافت کنید.

بعد از اعلام نتایج اولیه و اطلاع از رتبه و تراز قبولی خود، بهتر است، وضعیت قبولی خود را با دقت بررسی کرده و با مشورت و راهنمایی با فردی آگاه، اقدام به انتخاب رشته خود نمایید.

اعتراض به نتایج کنکور سراسری 1402

برخی از داوطلبان ممکن است، هنگام دریافت کارنامه خود، غافلگیر شده و قصد داشته باشند تا تمامی موارد مجدد بررسی شود، در این شرایط، متقاضی می تواند با انتخاب یکی از دو روش زیر، این موضوع مهم را پیگیری نماید.

ثبت اعتراض از طریق، سیستم پاسخگویی سازمان سنجش

بعد از ورود به سیستم پاسخگویی و  طی کردن مراحل عضویت، وارد سامانه شده، و در صفحه جدید، گزینه “درخواست جدید” را انتخاب نمایید.

نوع آزمون و سال برگذاری آن را تعیین نمایید.

اعتراض و دلایل مستدل خود را در فیلد های مربوطه درج کنید.

ثبت اعتراض از طریق، darkhast.sanjesh.org

این سامانه به منظور، رسیدگی به درخواست های داوطلبان راه اندازی شده و شما می توانید با ورود به آدرس darkhast.sanjesh.org درخواست مربوطه را بارگذاری نمایید.

برای دریافت نتیجه اعتراض، باید به وب سایت rahgiri.sanjesh.org مراجعه نمایید.

سخن نهایی

در این مطلب توضیحات لازم و ضروری در رابطه با زمان اعلام نتایج کنکور به همراه راهنمای تصویری نحوه مشاهده کارنامه صحبت کرده ایم، تا پاسخ مناسبی به سوال های شما در این خصوص داده باشیم.

همان طور که مطالعه کردید، آزمون مذکور، در دو مرحله جدا از هم برگزار شده و شما برای دریافت نتیحه هر کدام از مراحل، باید در تاریخ مشخصی به وب سایت سازمان سنجش،  مراجعه و از تراز و رتبه نهایی خود اگاه شوید.

فراموش نکنید، در صورت رو به رو شدن با مشکلاتی از قبیل؛ نیمه بالا آمدن صفحه، فراموشی اطلاعات، عدم ثبت اطلاعات و… می توانید با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته، تا علاوه بر دریافت فایل کارنامه خود، از مشاوره های تحصیلی ما نیز بهره مند شوید.

منبع

اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402

۱۸ بازديد

بعد از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش ، شرکت کنندگان بی صبرانه منتظر اعلام نتایج اولیه هستند، تا در صورت کسب رتبه و تراز مورد نیاز، خود را برای مرحله بعد که مصاحبه حضوری می باشد، آماده سازند، به همین خاطر ما تلاش کردیم تا در این مطلب، خیلی صریح و بیپرده در رابطه با تاریخ اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402 و نحوه مشاهده آن صحبت کنیم.

با در نظر گرفتن چالش های مختلفی در این باره مانند؛ عدم بالا آمدن سامانه، شلوغی سرورها، نصفه بالا آمدن صفحه، فراموشی اطلاعات مهم و ضروری، عدم تایید اطلاعات و …. هنگام دریافت نتیجه آزمون های استخدامی، مجموعه مشاوره تلفنی بستری را ایجاد ساخته تا شما با یک تماس تلفنی کوتاه، بتوانید تمامی این اقدامات را پیگیری و فایل کارنامه خود را دریافت نمایید.

البته ضرورت و چالش های مشاهده نتیجه آزمون فوق تنها به همین چند مورد ختم نشده، بلکه شما با اقدام به موقع در این خصوص، می توانید خود را برای مصاحبه نیز آماده ساخته و یا حتی به دلیل عدم دسترسی به موقع به کارنامه خود، به جلسه مصاحبه حضوری خود نرسید.

زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲

آزمون استخدامی آموزش و پرورش به صورت چند مرحله ای برگزار شده و داوطلبان تنها در صورت کسب تراز و رتبه لازم می توانند وارد مرحله بعدی شوند.

مهم ترین بخش این سنجش، آزمون کتبی و مصاحبه حضوری است و فقط افرادی که در آزمون کتبی پذیرفته شده باشند، باید برای مصاحبه حضوری، به مرکز فوق مراجعه نمایند.

اعلام نتیجه اولیه

حدودا یک ماه بعد از برگزاری آزمون کتبی، نتیجه اولیه آن منتشر خواهد شد. با توجه به سال گذشته، زمان برگزاری این سنجش در روز 16 اردیبهشت ماه بوده و نتایج در ماه اول تابستان اعلام شده است، با این اوصاف پیش بینی می کنیم، اعلام نتیجه اولیه این آزمون در سال 1402 نیز در همین تاریخ باشد.

با اعلام تاریخ دقیقی در این خصوص، این مطلب به روز رسانی خواهد شد.

اعلام نتیجه نهایی

بعد از اعلام نتایج اولیه و برگزاری مصاحبه های حضوری، نتیجه نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش با توجه به سال گذشته، حدودا مرداد ماه مشخص می شود.

البته با توجه به عدم وجود اطلاعیه ای دقیقی در این خصوص، نمی توانیم به طور قطع در این باره صحبت کنیم.

نحوه مشاهده نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲

1_ ابتدا وارد وب سایت سازمان سنجش به آدرس، sanjesh.org شوید.

2_ از منوی سمت راست، گزینه “استخدامی متمرکز دستگاه اجرایی” را انتخاب نمایید.

3_ در این صفحه، بر روی لینک “اعلام نتایج آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی سال 1402” کلیک کنید.

4_ 2 روش برای مشاهده کارنامه ارائه شده که می توانید یکی از آن ها را انتخاب نمایید.

روش اول : شماره پرونده + شماره شناسنامه یا کد ملی

روش دوم : شماره داوطلبی + نام خانوادگی + نام + شماره شناسنامه + سال تولد

اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲

1_ وارد وب سایت سازمان سنجش شده و از منوی سمت چپ بالای صفحه گزینه “ارسال درخواست” را انتخاب نمایید.

2_ در صورتی که قبلا عضو این سامانه شده اید، گزینه “ورود به سامانه” و در غیر این صورت گزینه “عضویت در سامانه” را انتخاب نمایید.

3_ اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.

4_ جهت ثبت درخواست خود از منوی سمت راستی، گزینه “درخواست جدید” را انتخاب کنید.

5_ در این مرحله باید نوع آزمون و تاریخ برگزاری آن را مشخص و سپس بر روی گزینه “جستجو” کلیک نمایید.

سخن نهایی

بعد از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، شرکت کنندگان این سنجش با استرس فراوان منتظر اعلام نتایج بوده تا از سرنوشت خود مطلع شوند.

با در نظر گرفتن چند مرحله ای بودن این سنجش، با اعلام نتیجه اولیه که بر اساس سال گذشته در تیرماه بوده، در صورتی که داوطلب تراز و رتبه مورد نیاز برای مصاحبه را کسب کرده باشد، به مصاحبه حضوری دعوت شده و حدودا در مرداد ماه نیز نتیجه نهایی قبولی منتشر می شود.

همچنین متقاضیان می توانند، در صورت نیاز، درخواست اعتراض خود به نتیجه نهایی را ثبت کرده تا بررسی شود.

در این مطلب ما نحوه مشاهده نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش و ثبت اعتراض را برایتان شرح داده ایم، در صورتی که هنوز پاسخ مناسبی برای سوال خود پیرامون این موضوع نیافته اید، می توان با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته تا کارشناسان تحصیلی ما اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

منبع

ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402

۱۹ بازديد

 

علاقه مندان به استخدام در رشته های دبیری، آموزشی، پرورشی و … می توانند با مطالعه دفترچه ثبت نام در صورت برخورداری از شرایط و تجانس رشته تحصیلی با عناوین شغلی موجود، اقدام به ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402 نمایند.

آزمون استخدامی آموزش و پرورش یکی از آزمون های استخدامی مهم در سراسر کشور می باشد و همه ساله تعداد بسیار زیادی نیروی شغلی جدید از این طریق به سازمان آموزش و پرورش افزوده می شود.

سازمان اداری استخدامی آموزش و پرورش همه ساله با هدف تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای این سازمان، اقدام به برگزاری آزمون استخدامی می کند.

با توجه به اهمیت بالای آزمون استخدامی آموزش و پرورش مطالب مهمی را در خصوص زمان ثبت نام در آزمون، نحوه ثبت نام، شرایط ثبت نام و … در این مقاله قرار داده ایم.

زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402

علاقه مندانی که تمایل زیادی به اشتغال در زمینه های معلم و دبیری دارند می توانند در زمان معین برای ثبت نام در آزمون استخدامی دبیری فرهنگیان 1402 اقدام نمایند.

متقاضیان پس از ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402 باید خود را برای آزمون کتبی مرحله اول آماده کرده و در تاریخ دقیق برگزاری آزمون در حوزه امتحانی حاضر شده و با دیگر داوطلبین به رقابت بپردازند.

سازمان سنجش کشور همه ساله مجری برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش بوده و تمام اطلاعیه های مربوط به آزمون مانند زمان ثبت نام و برگزاری آن را از طریق سایت خود اعلام می کند.

زمان ثبت نام آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش 1402 از 9 یا 10 اسفندماه آغاز خواهد شد و همزمان با آن دفترچه ثبت نام‌ آزمون نیز منتشر می شود.

لازم به ذکر است داوطلبان در این زمان باید به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و پس از مطالعه کامل و دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام، در صورتی که واجد شرایط شرکت در آزمون بودند، اقدام به نام نویسی خود نمایند.

نحوه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402

تمامی مراحل مربوط به ثبت نام در این آزمون به صورت غیر حضوری بوده و از طریق سایت سازمان سنجش صورت می پذیرد.

داوطلبان باید بدانند تمام مدارک لازم برای ثبت نام را از قبل تهیه کرده تا در روز ثبت نام با در دست داشتن مدارک به سایت سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه نموده و مراحل زیر را انجام می دهند.

در مرحله اول لازم است که داوطلبان با پرداخت هزینه آزمون و خرید کارت آن، نسبت به دریافت شماره سریال آن اقدام نمایند.

در ادامه با ورود به قسمت نام نویسی، فرم اطلاعات شخصی را تکمیل نموده و در نهایت کد رهگیری و داوطلبی خویش را دریافت می نمایند.

راهنمای گام به گام تصویری ثبت نام:

1- داوطلبان باید در مرحله اول آدرس سایت سنجش به نشانی sanjesh.org را در مرورگر خود وارد می کنند.

2- اولین مورد نمایش داده شده در مرور گر خود را با عنوان ” سازمان سنجش و آموزش کشور ” انتخاب کنید.

3- از منوی سمت راست ” استخدام متمرکز دستگاه های اجرایی ” را انتخاب نمایید.

4- برای ورود به سامانه لازم است بر روی گزینه ” نهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور ” کلیک کنید.

5- با هدف پرداخت هزینه ثبت نام بر روی گزینه ” خرید کارت اعتباری ” کلیک نمایید.

در ادامه پس از خرید کارت اعتباری به صفحه ثبت نام بازگشته و فرم نام نویسی را تکمیل کرده تا در انتها کد پیگیری خود را دریافت نمایید.

لازم به ذکر است که داوطلبان باید تا آخرین مرحله‌ آزمون استخدامی کد پیگیری را در نزد خود نگهداری نمایند.

شرایط ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402

داوطلبان باید بدانند که برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش دارا بوده یک دسته شرایط عمومی و اختصاصی از الزامات است و تمام این شرایط ا ریز نکات و جزئیات در دفترچه ثبت نام موجود می باشند، لذا لازم دانستیم تا در این بخش از مقاله، شرایط مورد نیاز را برای داوطلبان تشریح کنیم.

شرایط عمومی:

1- داوطلبان باید دارای تابعیت کشور ایران باشند.

2- تعهد و اعتقاد به جمهوری اسلامی ایران برای داوطلبان الزامی است.

3- اعتقاد به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

4- داوطلبان آقا باید دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم غیر پزشکی باشند.

5- عدم اعتیاد به مواد مخدر.

6- عدم وجود فساد اخلاقی و سوء پیشینه کیفری برای داوطلبان.

7- سلامت کامل جسمی و روانی برای شرایط کاری در بانک نیز یکی از الزامات است.

8- متقاضیان نباید دارای محرومیت از استخدام در ادارات و سازمان های دولتی باشند.

شرایط اختصاصی:

1- پشت سر گذاشتن دوره یک ساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان بدون دریافت حقوق و مزایا. (ویژه پذیرفته شدگان)

2- پرداخت مقداری از مبلغ مربوط به هزینه های دوره مهارت آموزی.

3- شروع به کار استخدامی های جدید به صورت پیمانی.

4- دارا بودن حداقل سن 20 سال برای داوطلبان الزامی است.

5- شرط حداقل سن برای دارندگان مدرک دیپلم 25 سال است.

6- شرط حداقل سن برای دارندگان مدرک فوق دیپلم 30 سال است.

7- شرط حداقل سن برای دارندگان مدرک لیسانس 35 سال است.

8- شرط حداقل سن برای دارندگان مدرک فوق لیسانس 40 سال است.

9- شرط حداقل سن برای دارندگان مدرک دکتری 45 سال است.

10- ارائه مدارک روخوان و روانخوانی قرآن، مدرک icdl در زمان ثبت نام و یا دادن تعهد برای کسب مدارک مذکور پیش از برگزاری آزمون جامع.

کلام آخر

آزمون استخدامی آموزش و پرورش یکی از مهم ترین آزمون های استخدامی است که اغلب هر ساله برگزار می گردد.

هدف آموزش و پرورش از برگزاری آزمون مذکور، تامین کمبود نیروی انسانی برای تدریس می باشد.

علاقه مندان زیادی داوطلب شرکت در این آزمون بوده و برای استخدامی در آموزش و پرورش در آن نام نویسی می کنند.

با توجه به اهمیت امتحان ورودی آموزش و پرورش مطالب مفیدی را در خصوص زمان ثبت نام، نحوه ثبت نام، شرایط و … در این مقاله قرار دادیم.

امیدواریم توانسته باشیم با مطالب قید شده در این مقاله راهنمایی های مفیدی را به متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402 کرده باشیم. چنانچه پس از مطالعه مطالب فوق، همچنان سوال یا ابهامی دارید، می توانید با کارشناسان ما در زمینه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402 تماس برقرار کرده و سوالات خود را مطرح کنید.

منبع

شرایط و قوانین ایست خدمت سربازی

۲۰ بازديد

 خدمت سربازی یک دوره کوتاه از عمر مردان را تشکیل می دهد که سرانجام با طی نمودن آن، کارت پایان خدمت خود را دریافت می نمایند.

در بعضی موارد، شرایطی وجود دارد که فرد در حین انجام وظیفه و گذراندن دوره سربازی تصمیم به ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری گرفته، که در این صورت می تواند از ایست خدمت استفاده نماید و این تنها در مواقعی امکان پذیر خواهد بود که سرباز دارای غیبت سربازی نباشد، زیرا برگه معافیت تحصیلی شامل افرادی با غیبت سربازی نمی گردد.

در ادامه، مطالب مفیدی در خصوص توضیحات ایست خدمت سربازی، شرایط و قوانین استفاده از این قانون و مراحل دریافت ایست خدمت سربازی قرار گرفته تا افرادی که قصد بهره مندی از این قانون را دارند، پاسخ ابهامات خود را پیدا نمایند

در صورتی که بعد از خواندن این مطلب، پاسخ مناسبی برای سوال هایتان نیافتید، می توانید با مرکز ما تماس گرفته، تا کارشناسان مشاوره تلفنی اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.

منظور از ایست خدمت سربازی چیست؟

تمام مردان کشور پس از رسیدن به سن 18 سالگی باید خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کرده و مراحل لازم برای رفتن به سربازی را پشت سر بگذارند تا مشمول غیبت سربازی نگردند.

قانون ایست خدمت سربازی برای خط بطلان کشیدن به این عقیده است که، سربازی مانع از تحصیل می شود.

سربازانی که فاقد غیبت سربازی می باشند و در زمان دقیق نسبت به معرفی خود به سازمان نظام وظیفه و ارسال دفترچه اقدام نموده اند می توانند در دوره سربازی خود از این قانون استفاده کرده و در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری به ادامه تحصیل بپردازند و پس از اتمام دوره تحصیل خویش مابقی دوره خدمت خود را سپری نمایند.

شرایط دریافت ایست خدمت سربازی 1402

1- اولین و مهم ترین شرط برای استفاده از قانون ایست خدمت سربازی 1402 عدم داشتن غیبت سربازی برای فرد مورد نظر است. سرباز برای استفاده از این امکانات باید در موعد مقرر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نموده باشد تا بتواند از ایست خدمت برای معافیت تحصیلی در دوران دانشجویی استفاده کند.

2- سربازی که مایل به دریافت ایست خدمت است، نباید سابقه فرار در حین خدمت سربازی داشته باشد. متقاضی که غیبت نداشته ولی در حین گذراندن خدمت سربازی سابقه فرار دارد، مشمول استفاده از این قانون نمی گردد.

3- به هیچ وجه امکان گذراندن سربازی همزمان با دوران تحصیل وجود ندارد و در صورتی که فرد قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی و بالاتر را دارد، باید انجام خدمت سربازی خود را تا پایان دوران تحصیل خود به تعویق بیندازد.

4- یکی دیگر از شروط بهره مندی از ایست خدمت سربازی این است که مقطع مورد نظر که سرباز قصد تحصیل در آن را دارد؛ کارشناسی، ارشد و دکتری باشد، یعنی این قانون برای مقاطع کاردانی و پایین تر وجود نخواهد داشت.

5- هر فرد می تواند به تعداد 3 مرتبه برای مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری از قانون ایست خدمت سربازی استفاده نماید.

6- اگر سربازی در حین خدمت خود بیمار شود، و دوره درمان و بهبودی آن بیش از یک ماه باشد و یا تحت عمل پزشکی و جراحی قرار گیرد می تواند از ایست خدمت استفاده کرده و یک دوره 6 ماهه تا  1ساله را ترخیص موقت بگیرد.

7- بیماری هایی که برای آن ها می توان از ایست خدمت (معافیت پزشکی) استفاده نمود به شرح زیر می باشند:

  • بیماری های پوستی
  • روانپزشکی
  • مغز و اعصاب
  • ریه
  • اسکلتی
  • غدد مترشحه داخلی
  • تناسلی ادراری

8- اگر افت احشا همراه با اختلالات عصبی رخ دهد، منجر به صدور ایست خدمت دائم شده و برای فرد مورد نظر کارت معافیت دائم صادر خواهد شد.

9- یکی دیگر از شروطی که منجر به صدور کارت معافیت دائم برای سرباز در حین خدمت شده و ایست خدمت سربازی محسوب می گردد، ضعف جسمانی و عضلانی در مشمول مورد نظر و عدم رشد کافی در جسم او خواهد بود.

تشخیص هریک از موارد پزشکی فوق که منجر به صدور ایست خدمت سربازی برای مشمولان می گردد بر عهده شورای پزشکی تشکیل شده در نظام وظیفه می باشد.مراحل دریافت ایست خدمت سربازی 1402

مراحل دریافت ایست خدمت سربازی 1402

مشمولان به منظور دریافت ایست خدمت سربازی باید مراحل مشخصی را طی نمایند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

1- اولین گام، این است که سرباز باید به دانشگاهی که در آن پذیرفته شده مراجعه نموده و از آموزش دانشگاه درخواست دریافت برگه معافیت تحصیلی نماید.

2- فرد مورد نظر پس از تحویل گرفتن برگه فوق باید اطلاعات مورد نیاز در آن را با دقت تکمیل و به بخش وظیفه عمومی محل سربازی خود تحویل دهد.

3- بخش وظیفه عمومی شرایط سربازی را که درخواست ایست خدمت نموده را بررسی و تمامی شرایط و قوانین لازم برای تائید ایست خدمت وی را استعلام گرفته تا مطمئن شود که مشمول، هیچ مشکلی در خصوص دریافت ایست خدمت سربازی ندارد،و سپس وی را به بخش یگان خدمتی ترخیص معرفی می نماید.

4- در ادامه سرباز مورد نظر باید به یگان خدمتی وظیفه در محل سربازی خود رفته و اقدام به تسویه حساب خود کند و مجددا به قسمت وظیفه عمومی بازگردد.

5- پس از انجام، تائید و تسویه حساب توسط یگان خدمتی، بخش وظیفه عمومی معافیت تحصیل در حین خدمت را برای مشمول مورد نظر صادر خواهد کرد.

6- در انتها فرد به دانشگاه محل قبولی خود مراجعه نموده و ثبت نام خود را به صورت قطعی انجام می دهد و پس از اتمام دوره تحصیل ادامه سربازی خود را انجام خواهد داد.

نتیجه گیری

قانون ایست سربازی، امکانی را برای مشمولان خدمت نظام وظیفه فراهم کرده تا اگر در حین سربازی قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری را داشته باشند، بتوانند از آن بهره بگیرند.

قانون ایست خدمت سربازی دارای شرایط و قوانین برای مشمولانی است که در حین خدمت دچار عارضه پزشکی شده و نیاز به گرفتن مرخصی موقت 1 ماهه تا 1ساله دارند.

در پایان باید بگوییم که این قانون مهم و مفید موجب شده تا کمک ویژه ای به سربازان برای تحصیل و یا درمان در طول دوره خدمت سربازی آن ها شود تا بدون دغدغه سربازی به تحصیل و یا درمان خود بپردازند.

در صورتی که بعد از مطالعه کامل این مطلب، ابهامات شما در این باره مرتفع نشده، می توانید برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیش تر با کارشناسان مجموعه مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

منبع

شرایط معافیت پزشکی خدمت سربازی 1402

۲۰ بازديد

 

خدمت سربازی به عنوان یکی از وظایف اجباری مردان ایرانی بوده، که در دستور کار قرار دولت دارد. با این حال، بسیاری از افرادی که به دلایلی قادر به انجام وظیفه خود نیستند، و قصد دریافت معافیت پزشکی خدمت سربازی را دارند.

با توجه به این موضوع که معافیت پزشکی یکی از مهم ترین انواع معافیت ها می باشد، تصمیم گرفتیم تا اطلاعات و جزئیات پیرامون این موضوع را با نگارش این محتوا، در اختیار متقاضیان قرار دهیم.

 همچنین، به منظور راهنمایی دقیق‌تر، بستری را فراهم ساخته ایم، تا تنها با یک تماس تلفنی بتوانید از تمامی شرایط و مراحل دریافت این معافیت آگاه شده و درخواست خود را ثبت نمایید. به همین منظور باید با کارشناسان مجموعه مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

نحوه دریافت معافیت پزشکی خدمت سربازی

در صورتی که هر یک از مشمولین یکی از بیماری های ذکر شده در لیست فوق را، داشته باشد می تواند برای دریافت کارت معافیت مراحل زیر را دنبال نماید؛

1_ در اولین مرحله، فرد باید دفترچه اعزام به خدمت را تهیه و به یکی از مراکز مورد تایید سازمان نظام وظیفه مراجعه و برگه معاینه اولیه را از پزشک معتمد دریافت کند.

2_ سپس بعد از تکمیل مدارک باید به مرکز پلیس 10+ مراجعه و درخواست معافیت خود را در سیستم ثبت نماید. (در ادامه برگه معرفی به بیمارستان برای فرد پست خواهد شد)

3_ فرد جهت انجام معاینات تخصصی باید به بیمارستان ذکر شده رفته و پس از انجام فرایندهای ضروری، مرکز مربوطه، نتیجه را به حوزه رسیدگی ارسال خواهد کرد.

4_ در نهایت، شخص به کمیسیون پزشکی دعوت شده و با توجه به تشخیص شورای پزشکی، نتیجه نهایی مبنی بر معافیت و یا عدم معافیت وی صادر می شود.

نکته : همه افراد پیش از اعزام به سربازی باید یک سری معاینات پزشکی و چکاپ انجام داده و از لحاظ سلامتی روحی و جسمی مورد بررسی قرار گیرند تا در صورت داشتن مشکل خاصی، برای دریافت معافیت پزشکی خود اقدام کنند.

اعتراض به رای شورای پزشکی 

در صورتی که کمیسیون پزشکی، درخواست فرد مشمول دریافت معافیت پزشکی را رد نماید، فرد می تواند اعتراض خود را نسبت به نتیجه نهایی ثبت نماید.

در اولین قدم، فرد باید به صورت کتبی درخواست خود را به بخش رسیدگی به اعتراض نظام وظیفه عمومی ارائه داده و در پی آن پرونده داوطلب برای بررسی مجدد، به شورای عالی پزشکی ارجاع داده خواهد شد.

نکته : بازه زمانی برای اعتراض تنها 10 روز می باشد.

نکته : امکان اعتراض مجدد به رای شورای عالی پزشکی وجود ندارد.

مدارک لازم برای دریافت معافیت پزشکی 1402

_ تکمیل برگه وضعیت مشمولان (همان برگه شماره 1)

_ تکمیل برگه معاینه اولیه مشمولان توسط پزشک اولیه (همان برگه شماره 2)

_ تکمیل برگه واکسیناسیون (همان برگه شماره 5)

_ اصل و کپی از کارت ملی

_ اصل و کپی از تمامی صفحات شناسنامه عکس دار

_ اصلا و کپی آخرین مدرکم تحصیل و یا گواهی فراغت 

_ افتتاح حساب در بانک سپه درج شماره حساب در فرم شماره شماره 1

_ یک قطعه عکس رنگی 3*4

معافیت سربازی چشم

با توجه به این موضوع مهم که چشم یکی از عضو های اصلی بدن انسان می باشد، هر گونه مشکلی، باعث اختلال در فعالیت های روزانه افراد خواهد شد. به همین خاطر برای خدمت سربازی نیز، اگر چشم مشمولان دچار ضعف و یا مشکل خاصی باشد، از خدمت معاف خواهد شد.

مجموع نمره چشم در معافیت سربازی

پیش از تعیین میزان ضعیف بودنت چشم، باید به 3 نکته که در ادامه ذکر خواهیم کرد توجه نمایید؛

1_ جهت تعیین نمره، تنها یک چشم در نظر گرفته می شود.

2_ نوع مشکل چشم نیز در تعیین نتیجه دریافت معافیت سربازی اثر بخش است.

3_ هر چه مدرک تحصیلی بالاتری داشته باشید، باید نمره چشم بالاتری داشته باشید تا بتوانید از خدمت معاف شوید.

نوع مدرک نمره مورد نیاز نزدیک بینی
زیر دیپلم بیشتر از 6
دیپلم بیشتر از 6
کاردانی بیشتر از 6
کارشناسی بیشتر از 8
کارشناسی ارشد بیشتر از 8
دکتری بیشتر از 8

 

برای دوربینی ضروری است شرایط زیر وجود داشته باشد؛

نوع مدرک نمره مورد نیاز نزدیک بینی
زیر دیپلم بیشتر از 6
دیپلم بیشتر از 6
کاردانی بیشتر از 6
کارشناسی بیشتر از 8
کارشناسی ارشد بیشتر از 8
دکتری بیشتر از 8

 

برای آستیگمات لازم است شرایط زیر را داشته باشید تا معافیت بگیرید؛

نوع مدرک نمره مورد نیاز آستیگمات
زیر دیپلم بیشتر از 5 دیوپتر
دیپلم بیشتر از 5 دیوپتر
کاردانی بیشتر از 5 دیوپتر
کارشناسی بیشتر از ۷ دیوپتر
کارشناسی ارشد بیشتر از ۷ دیوپتر
دکتری بیشتر از ۷ دیوپتر

لیست بیماری های چشم که منجر به معافیت دائم مسمولین می شوند؛

  • آب‌مروارید
  • کلبوم مادرزادی مردمک : اگر شبکیه درگیر باشد
  • تک چشم : اگر دید کم تر از 10 درجه داشته باشد.
  • لکه قرنیه : در صورتی که مرکز قرنیه درگیر شده باشد.
  • پارگی شبکیه
  • ناخنک : اگر مدرک ارشد باشد و ناخنک در دو چشم وجود داشته باشد
  • فلج عضلات چشم : اگر با اختلال بینایی همراه بوده و در دو چشم وجود داشته باشد.
  • افتادگی پلک: اگر در هر دو چشم افتادگی پلک و مردمک وجود داشته باشد.
  • آب‌سیاه
  • استرابیسم
  • دودوئک
  • وجود جسم خارجی در چشم: اگر غیرقابل جراحی باشد و اختلال ایجاد کند.
  • قوز قرنیه: اگر اختلال دید ایجاد کرده باشد.
  • پیوند قرنیه

دریافت معافیت پزشکی برای دانشجویان مشغول به تحصیل 1401

یکی از ساده ترین معافیت های خدمت سربازی، معافیت تحصیلی می باشد که بسیاری از مشمولین از آن استفاده می کنند، اما اگر فردی در حین تحصیل دچار بیماری یا نقص عضو شود، بعد از اتمام تحصیلات وی چه اتفاقی می افتد ؟

در این باره باید 2 نکته مهم را همیشه در نظر داشته باشید؛

نکته اول : در شرایطی معافیت این دسته از مشمولین به بعد از فارغ التحصیلی، انصراف و یا اخراج از دانشگاه موکول می شود.

نکته دوم : متقاضیانی که دچار نقص عضو شده اند می توانند معافیت پزشکی را در حین دوره تحصیلات خود دریافت نمایند.

دریافت این نوع معافیت، هیچ ارتباطی با نوع مدرک تحصیلی فرد ندارد.

مشمولین خدمت سربازی از نظر وضعیت جسمی و روانی چند دسته هستند؟

گروه اول : افرادی که از سلامت کامل جسمی و روانی برخوردار بوده و می توانند دوره خدمت خود را کامل کنند در این گروه قرار می گیرند.

گروه دوم : این دسته شامل تمامی اشخاصی می شوددچار یک نوع بیماری خاص و یا نقص عضو شده و معاف از رزم هستند.

گروه سوم : این گروه، بیماری های جسمی و روانی درمان پذیر داشته و می توانند معافیت موقت پزشکی را تا پایان دوره درمان خود، دریافت کنند. (البته این زمان محدود است)

گروه چهارم : مشمولانی که دچار نقص عضو و یا اختلال روانی غیر قابل درمان هستند و توانایی انجام دوره خدمت را نداشته، می توانند معافیت دائم پزشکی را دریافت نمایند.

لیست کامل بیماری معافیت های پزشکی سربازی

1_ بیماری های غدد ترشح داخلی

  • اکرو مگالی
  • ژیگانتیسم
  • سندروم کوشینگ
  • دیابت بی مزه
  • آدنوم هیپوفیز
  • هیپوفونکسیون
  • هیپرپاراتیرویدی
  • پیپوپاراتیرویدی
  • پرکاری غده فوق کلیوی
  • کم کاری غده فوق کلیوی
  • ژنیکوماستی شدید
  • سندروم کلاین فلترو
  • سندروم کالمن
  • تومورهای خوش خیم و بدخیم هیپوفیز
  • هرمافرودیسم ها
  • دیابت قندی تیپ I
  • دیابت غیروابسته به انسولین تیپ II
  • هیپرانسولیسنیسم همراه با هیپوگلیسمی

2_ بیماری های ریه و قفسه صدری

  • تغییر شکلهای مادرزادی یااکتسابی مجاری هوائی (فیستولها و تراکئوبرونکومگالی ) بهمراه اختلال عملکرد متوسط یا شدید ریه ( FEV1 کمتر از 50درصد )
  • تغییر شکل و نقصهای مادرزادی دیافراگم (نبودن دیافراگم یا فلج آن)
  • سیکاتریس ها ( ناشی ازسوختگی و یا اعمال جراحی) که ایجاد اختلال عملکرد تنفسی متوسط یا بیشتر نماید.
  • بیماری های قارچی مزمن ریه
  • پنوموکونیوزها
  • برونشکتازی با درگیری حداقل دو لوب
  • سیستیک فیبروزیس (CF)
  • برونشیت مزمن همراه با اختلال عملکرد تنفسی متوسط و یا بیشتر( FEV1 کمتر از 50درصد)
  • اجسام خارجی ریه ، برونش و مدیاستن که عارضه ریوی ایجاد کرده و باعث اختلال متوسط و یا بیشتر در عملکرد ریه شده باشد و یا شرائین بزرگ را به مخاطره بیندازد.
  • تنگی های تراشه یا برونش ها که ایجاد اختلال عملکرد تنفسی متوسط و یا بیشتر نموده باشد (با تأیید یافته های اسپیرومتری)
  • مدیاستنیت های مزمن
  • پیوند ریه
  • هیپرتانسیون پولمونر اولیه در هر مرحله

3_ بیماری های پوست و بافت های زیرپوستی

  • لیکن پلان پوستی و مخاطی شدید و گسترده
  • سل های پوستی
  • لوپوس اریتماتوسیستمیک
  • لوپوس اریتماتو حاد
  • لوپوس اریتماتودیسکوئید
  • میکوزیس فونکوئید
  • لنفومای پوستی
  • پاراپسوریازیس با پلاک های بزرگ
  • سیکاتریس های صورت و گردن با کراهت منظر شدید
  • عوارض پوستی شدید ناشی از اختلالات عروقی
  • هیپودرمیت های ندولر شدید، منتشر، مقاوم و توام با علائم سیستمیک
  • درماتوزهای اتوایمیون تاولی اکتسابی و مادرزادی
  • اکرودرماتیت مزمن هالوپو
  • اکرودرماتیت آنتروپاتیکا
  • اریتم مولتی فرم شدید با درگیری مخاطی و عروقی
  • فرونکلوز شدید و وسیع بیش از 40 درصد و مقاوم به درمان
  • بیماری های پوستی ایجاد شده در حین خدمت یا در اثر حساسیت و مسمویت نسبت به مواد شیمایی و مقاوم به درمان
  • ژنودرماتوز مانند توبروز اسکلروزیس، رکلین هوزن، آلبینیسم، گزرودرماپیگمانتوزا، پورفیری

4_  بیماری های چشم و عوارض بینایی

  • فقدان یک چشم یا آنکه یک چشم عملاً و یا دراثر بیماریهای غیر قابل علاج فاقد بینائی (دیدکمتر از 10/1 و یا میدان بینایی کمتر از 10 درجه) باشد.
  • کراتیت های آنترستیسیل و دیستروفیهای قرنیه یک یا دو چشم بااختلال در دید.
  • ایریدوسیکلیت های شدید و مزمن یک یا دو چشم که تولید چسبندگی های وسیع نموده باشد.
  • اکلوزیون وسیکلوزیون کامل مردمک یک یا دو چشم
  • کدورت شدید زجاجیه یک یا دو چشم به علت بیماریهای زمینه ای یا تروما
  • کوریورتینیت مرکزی و یا منتشر مزمن یک یا دو چشم
  • رتینیت پیگمانتوزا یا رتینیت های غیر پیگمانتوزا یا آلبینیسم
  • لوکساسیون کامل یاناقص عدسی یالنتیکیونوس و یا فقدان عدسی یک چشم
  • انفصال شبکیه عمل شده و یا عمل نشده به هر علّت یک یا دو چشم
  • آمبولی شریان شاخه ای یا مرکزی و یا ترومبوز ورید شاخه ای یا مرکزی و یا هر نوع واسکولیت مزمن یک یا دو چشم
  • بیماریهای ناحیه ماکولا و عصب باصره از قبیل آتروفی ، هیپوپلازی ، سوختگی ، سوراخ ماکولا، یا خونریزیهای ناحیه ماکولا واسکارماکولا و آتروفی عصب باصره
  • میکروفتالمی یا بوفتالمی یک یا دو چشم با اختلال بینایی یا کراهت منظر
  • اگزوفتالمی های تومورال یا ضربان دار بعلت بیماریهای سیستمیک یا عروقی یک یا دو چشم
  • نیستاگموس دائمی و مشهود
  • گلوکوم با اثبات توسط تست های پاراکلینیک
  • اجسام خارجی داخل کره چشم غیر قابل جراحی همراه با اختلال بینایی
  • پیوند قرنیه

5_ بیماری های عفونی

  • بیماران مبتلاء به هپاتیت C با تأیید آزمایشگاه های مورد تأیید نظامی یا دانشگاهی و وجود عوارض
  • بیماران مبتلاء به 2و HTLV1
  • جذام به هر شکل و در هر مرحله
  • عوارض بیماری های عفونی مداوم ( مانند سیفلیس ، مننژیت و…) که بیش از 6 ماه پایدار باشد واختلال عملکرد ایجاد کرده باشد
  • بیماران مبتلاء به نقص ایمنی سلولی اکتسابی و حاملین ویروس HIV با تأیید بیمارستان های نظامی یا دانشگاهی
  • کیست هیداتیک
  • هرگونه بیماری نقص ایمنی مادرزادی بعلت اختلال کمی یا کیفی
  • سلول های خون یا مغز استخوان
  • بروسلوز عود کننده و یا مقاوم به درمان
  • بیماری مالاریا مقاوم به درمان (مقاوم به کلروکین)

6_ بیماری های استخوانی و (ارتوپدی)

  • شکستگی های قدیمی حفره کوتیل (استابولوم) چنانچه با تغییر شکل حفره و با عارضه مفصلی همراه باشد.
  • نکروز آواسکولار سراستخوان ران بهر علّت
  • قطع یا فقدان یکی از اندام ها
  • سینوویال کندروماتوزیس مفاصل بزرگ همراه با اختلال عملی
  • آنکیلوز مفاصل بزرگ (هانش ، زانو ، آرنج ، شانه ، مچ پا ، مچ دست)
  • پارگی بهبود نیافته تاندون آشیل
  • اکی نیسم Foot drop
  • بیماریهای اسکلتی استخوانی نظیر استئوژنس ایمپرفکتا ، آرتروگریپوزیس ، سکلهای شدید ناشی از CP و پولیو و انهدام کامل پاشنه (نکروز استخوان تالوس)

7_ بیماری های گوش و حلق و بینی

  • کری و لالی
  • عفونت مزمن گوش میانی که (غیر ایمن nonsafe) سبب استئیت و یا کولستئاتوم شود یکطرفه یا دو طرفه
  • عمل جراحی رادیکال ماستوئیدکتومی و هر گونه Canal wall down
  • لابیرنتیت ها که همراه با نیستاگموس واضح و علائم پاراکلینیک ثابت شده در بیمارستانهای نظامی یا دانشگاهی باشد
  • عوارض مادرزادی یا عفونی دربینی ،کام ،لب وحلق که تولید اختلالات شدید( تنفسی یا صوتی یا گوارشی) نموده ویا کراهت منظر ایجاد کرده باشد
  • رینیت آتروفیک همراه با کروت متعفن (بیماری اوزن)
  • تومورهای مخلوط(mixed ) غده بناگوشی و یا تحت فکی عمل شده و یا عمل نشده ( به شرط ثبوت در بیمارستانهای نظامی یا دانشگاهی)
  • بیماریهای مادرزادی، التهابی، عفونی، ضربه ای و یا تومورهای حنجره که تولید اختلالات شدید و دائمی صوتی یا تنفسی (با تأیید بررسیهای پاراکلینیک) نماید.
  • تومورهای گلوموس ژوگولر،آنژیومهای وسیع درنقاط مختلف گوش و حلق و بینی ، حفره و فضای دهان ،زبان ، فکین ، سینوسهای صورت و منضمات اعضای فوق

8_ بیماری های انکولوژی و خون (بدخیمی ها)

  • پلی گلبولی اوّلیه (پلی سیتمی اولیه ) و ترومبوسیتوز اولیه
  • بدخیمی های خون و دستگاه لنفاوی بطور کلی
  • اختلالات خونی ارثی و اکتسابی با منشأ ایمونولوژیک در صورت داشتن علائم بالینی با تأیید مراکز تخصصی نظامی یا دانشگاهی معتبر
  • تالاسمی ماژور، تالاسمی اینترمدیت و سندرم های سیکل سل (بجز سیکل تریت (trait )
  • هیپراسپلینیسیم
  • آپلازی و یا هیپوپلاری مغز استخوان با هموگلوبین زیر 10 یا پلاکت زیر صد هزارو یا شمارش مطلق نوتروتیل زیر 1200 و یا آنکه به درمان دارویی مقاوم باشد.
  • تومورهای بدخیم از هر نوع و در هر عضو که باشد ولو اینکه درمان شده باشد.
  • تومورهای خوش خیم چنانچه سبب اختلال مشهود در کار عضو یا بصورت عود کننده و یا با کراهت منظر همراه باشد.

9_ بیماری های دستگاه گوارش و جراحی عمومی

  • واریس های مری به هر علت و با هر درجه
  • دیورتیکول های مری ،معده ، اثنی عشر و دیور تیکولوز (عارضه دار و غیر قابل عمل )
  • آسیت به هر علت
  • بیماری های متابولیک که منجر به آسیب کبدی شده باشد.
  • هپاتومگالی شدید به هر علت(بشرطی که اندازه کبد از خط وسط ترقوه در سونوگرافی بالاتر از 15 سانتی متر باشد ویا 5 سانتی متر درزیر دنده لمس گردد)
  • پورتال هایپرتانسیون به هر علت ، فیبروز و سیروز کبدی
  • بیماری های مادرزادی ، اکتسابی و یا سنگ های کیسه صفرا و مجاری صفراوی ناشی از اختلالات خونی پایه
  • اسپلنومگالی قابل لمس (16 سانتی متر و بیشتر با تأیید سونوگرافی در مراکز نظامی یا دانشگاهی)
  • سنگهای پانکراس و فیستول پانکراس
  • سندرمهای سوء جذب (مانند بیماری سلیاک ، اسپروی تروپیکال ، بیماری ویپل) لنف آنژکتازی عروق روده
  • کلیه بیماری های التهابی دستگاه گوارش (IBD) به ثبوت رسیده مانند کرون،کولیت اولسرو و … (با تأیید پاتولوژی)
  • پریتونیتهای مزمن که باعث اختلال در کار احشاء ( چسبندگی یا انسداد مکرر پارسیل روده) شده باشد( اعم از سلی یا قارچی)
  • سندرم های پولیپوزیس
  • تنگی های کولون، رکتوم و مقعد به هر علت (عمل شده یا نشده)
  • بی اختیاری مدفوع مادرزادی واکتسابی (با تأیید کلینیک و پاراکلینیک )
  • فیستول های مقعدی غیر قابل درمان
  • هرگونه اعمال جراحی روی دستگاه گوارش که همراه با اختلالات گوارشی بوده و منجر به برداشتن قسمتی از عضو (بجز آپاندیس ) و یا آناستوموز شده و یا چسبندگی وسیع ایجاد کرده باشد
  • تومورهای عروق لنفاوی، لنف آدنوم، لنف ادم مزمن و الفانتیازیس که لااقل یکی از اندامها را فراگرفته باشد.

10_ بیماری های قلب و عروق

  • هر نوع بیماری عروق کرونر در هر درجه و حالتی که باشد.
  • هر نوع بیماری مزمن پریکارد ، آندوکارد ، میوکارد اعم از التهابی، تومورال ، مادرزادی و اکتسابی
  • بیماریهای مادرزادی و یا اکتسابی ، تومورال و التهابی آئورت و سرخرگهای بزرگ ، مانند کوارکتاسیون ، آنوریسم ها ، آنژیومها و اتساع سرخرگهای ریوی ، کانال شریانی باز، تنگی شریان ریوی اصلی و فیستولهای شریانی وریدی در هر مورد عمل شده یا نشده
  • اختلال هدایت داخل دهلیزی، بلوک سینوس دهلیزی، وقفه سینوس دهلیزی و سندرم تاکیکاردی و برادیکاردی، سندرم (اس.اس.اس) ، برادیکاردی سینوزال کمتر از 50 ضربان در دقیقه که با فعالیت تعداد ضربان به حد لازم افزایش نیابد (به شرط ثبوت در بیمارستان های نظامی یا دانشگاهی)
  • وجود یا سابقه بیماری تب روماتیسمی حاد به شرط عوارض قلبی
  • شوک وازوواگال با سابقه سنکوپ های مکرر و تأیید بررسی های پاراکلینیک (تست Tilt همراه با مستندات پزشکی تأیید کننده )

11_ بیماری های فک و دهان و دندان

  • ناهنجاری های استخوانی فک و صورت که موجب اختلال شدید در عمل جویدن یا تکلّم وهمراه با سوء تغذیه باشد
  • آنکیلوز مفصل تامپور و ماندیبولر یک طرفه و دو طرفه به شرط ثبوت پاراکلینیک
  • تومورهای خوش خیم در صورتیکه از لحاظ حجم و موقعیت ایجاد اختلال شدید در جویدن و یا در تکلّم نمایند
  • کام شکاف دار یا لب شکری عمل نشده و یا عمل شده با عارضه تنفسی یا تغذیه ای و یا اختلال تکلم و یا کراهت منظر ایجاد کرده باشد
  • استئومیلیتهای استخوانهای فک که بعداز درمان منجر به ناهنجاری مشهود استخوانهای فک و صورت شوند.
  • ناهنجاریهای زبان مانند آنکیلوگلوسی، آتروفی و هیپرتروفی زبان، شکاف برداشتن و یا دو قطعه شدن زبان که موجب اختلال شدید در جویدن و تکلم ویا بلع شود.
  • کلیه تومورهای بدخیم فک و دهان
  • ناهنجاریهای اسکلتی واستخوانی وعضلانی فک و صورت مثل اسپاسم همی فاشیال و میکروزومی و … که سبب عدم تقارن صورت و کراهت منظرشده باشد.

12_ بیماری های دستگاه تناسلی ادراری

  • تومورهای خوش خیم عارضه دار و عود کننده و بدخیم دستگاه ادراری تناسلی عمل شده وعمل نشده
  • بیماری های رتروپریتوان، فیبروزرتروپریتوان و کیست های رتروپریتوان همراه با عارضه
  • کلیه میان اسفنجی
  • فیستول سیستم ادراری به دستگاه گوارش یا پوست غیرقابل درمان
  • پیوند کلیه
  • بیماری های عروقی کلیه مثل: آنوریسم شریان کلیوی، انفارکتوس کلیه، ترومبوز ورید کلیوی، فیستول شریانی وریدی، آنوریسم شریانی وریدی ، تنگی شریان کلیو
  • مثانه نوروژنیک اثبات شده در مراکز درمانی نظامی یا دانشگاهی معتبر
  • سیستکتومی توتال و یا پارسیل
  • از بین رفتن قدرت انقباضی گردن مثانه (به هر علت) که منجر به بی اختیاری ادرار شود با تأیید مراکز تخصصی نظامی یا دانشگاهی معتبر.
  • انواع فیستول های مجرا به تنه آلت، رکتوم و پرینه و اسکروتوم
  • کلیه پلی کیستیک به همراه عوارض و یا سایر بیماریهای کلیوی

13_ بیماری های روماتولوژی و بافت همبند

  • آرتریت های عفونی مزمن مفاصل بزرگ
  • کلاژنوزها، اسکلرودرمی ها، پلی میوزیت ها، درماتومیوزیت
  • الیگونورودیستروفی RSDS
  • آرتروپاتی نورولوژیک (مفصل شارکو)
  • شبه تومورهای مفاصل: سینوویت ویلوندولر، استئوکندروماتوز در مفاصل بزرگ، همانژیوم
  • استئونکروز مفاصل بزرگ و یا مفاصل کوچک که اختلال عملکرد ایجاد کرده باشد
  • اسپوندیلودسیت یا اسپوندیلودیسکیت بروسلائی، استافی، سالمونلائی و سلی ستون فقرات
  • بیماری های بافت همبند نظیر استئوژنزیس ایمپرفکتا، اهلر دانلوس وهمو سیتینوریمارفان

14_ بیماری های اعصاب و روان

  • اختلالات کنترل تکانه شدید
  • اختلال هویت جنسی (TS ) با ارائه گواهی پزشکی قانونی و تأیید در مراکز درمانی

15_  بیماری های داخلی مغز و اعصاب

  • اختلالات استحاله ای سلول هی عصبی
  • اختلالات تعادلی مخچه ای با علائم ثابت شده بالینی
  • انسفالیت ها و انسفالوپاتی ها در صورت داشتن عوارض جسمی و روانی پایدار
  • مولتیپل اسکلروزیس ( MS )
  • انواع میوپاتی های اولیه و ثانویه
  • اختلالات مادرزادی سیستم اعصاب مرکزی از هر نوع
  • انواع اختلالات و حرکات غیر طبیعی عضوی مربوط به دستگاه خارج هرمی
  • انواع پلی نوریتهای بهبود نیافته و سکل آنها با تأیید الکترود
  • یاگنوزیس و اثبات کلینیکی و پاراکلینیکی در مراکز درمانی دانشگاهی یا نظامی (حداقل دو مرکز)
  • سابقه مننژیت های مزمن و سکل انواع مننژیت در صورت داشتن اختلال عملی و عصبی
  • انواع سکته های مغزی با عارضه عصبی (ارگانیک یا غیرارگانیک)
  • بیماری میاستنی گراویس با اثبات کلینیکی و پاراکلینیکی در مراکز درمانی نظامی یادانشگاهی
  • هایپوکالمی پریودیک با حداقل دو بار بستری در مراکز درمانی نظامی یا دانشگاهی

16_ بیماری های جراحی مغز و اعصاب 

  • انواع هرنی دیسکال یا Extrusion دیسک
  • کیستهای آراکنوئید و ضایعات مادرزادی با اثر فشاری و توأم با اختلال عصبی با یا بدون عمل جراحی
  • اختلالات عروقی مغز (مثل آنوریسم و A.V.M)
  • کمپرسیونهای نخاعی به علت تومورهای استخوانی مهره ها و یا سکل عفونتها و آراکنوئیدیتها ، تنگی کانال نخاع و … که همراه با علائم کلینیکی و پاراکلینیکی باشد یا به مرحله فلج رسیده باشد.
  • هر نوع جسم خارجی در داخل جمجمه و کانال نخاعی

17_ بیماری های نورولوژی (مغز و اعصاب)

18_ بیماری های عمومی

نکات مهم و ضروری 

1_ اگر مشمولان دریافت معافیت پزشکی، هنگام معاینه اولیه، بیماری خود را عنوان نکنند، و در دوران خدمت، دچار مشکل شوند، مسئولیت آن بر عهده خودشان است.

2_ ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی، هنگام شرکت در جلسه شورای پزشکی، ضروری می باشد.

3_ در صورتی که فرد بعد از برگزاری جلسه، معاف نشود، می تواند نسبت به نتیجه نهایی، اعتراض خود را ثبت کند.

4_ اگر فرد عمدا باعث طولانی تر شدن روند رسیدگی شود، وارد دوره غیبت خواهد شد.

5_ تا زمانی که پرونده فرد مشمول در شورای پزشکی مورد بررسی قرار نگیرد، نباید هیچ گونه اختلالی در روند رسیدگی ایجاد شود. (و یا فرد انصراف دهد)

6_ چنانچه شخصی، همزمان دارای 2 بیماری باشد و نتواند از طریق یکی از بیماری های خود، اقدام به دریافت معافیت پزشکی نماید، می تواند برای دریافت معافیت مریضی دیگر خود اقدام کند.

7_ رسیدگی به درخواست معافیت پزشکی مشمولان در حال تحصیل، بعد از فارغ التخصیلی، اخراج و یا انصراف انجام می شود. (مگر در شرایط خاصی مانند؛ نقص عضو و یا بیماری های خاص)

8_ در صورتی که فردی بعد از ورود به دوره غیبت، جهت ارائه درخواست معافیت پزشکی اقدام نماید و نتیجه جلسات شورای پزشکی، نشان دهنده سالم بودن وی باشد، با غیبت و اضافه خدمت به سربازی اعزام خواهد شد.

معایب کارت معافیت پزشکی خدمت سربازی 

با تمام مزایای که دریافت این کارت می تواند برای مشمولان داشته باشد، در صورتی که فرد قصد کار در ارگان و سازمانی را داشته باشد که در آن جا قانونی مبنی بر عدم استخدام افراد با کارت معافیت پزشکی وجود داشته باشد، فرد نمی تواند مشغول به کار شود.

نحوه ابطال معافیت پزشکی خدمت سربازی

یکی از مهم ترین شروط باطل شدن معافیت پزشکی، بهبود بیماری شخص مشمول است، که این موضوع باید توسط شورا تایید گردد. 

پس از ابطال، فرد در صورت داشتن شرایط زیر، می تواند به خدمت سربازی اعزام شود؛

_ داشتن مدرک کاردانی دیپلم و زیر دیپلم با 30 سال سن

_ داشتن مدرک لیسانس با 33 سال سن

_ داشتن مدرک فوق لیسانس با 36 سال سن

_ داشتن مدرک دکتری با حداکثر 40 سال سن 

نکته : پس از ابطال معافیت فرد، وی نمی تواند از معافیت ایثارگری و کفالت بهره مند شود.

نتیجه گیری

در نتیجه این مطلب، تمامی افرادی که به دلایل پزشکی قادر به انجام وظیفه خود نیستند، می‌توانند با رعایت شرایط لازم، از خدمت سربازی معاف شوند. در این مقاله، به بررسی شرایط معافیت پزشکی در سال 1402 پرداخته ایم و روش‌های اخذ پزشکی و مراحل اخذ معافیت پزشکی را به تفصیل بررسی کردیم.

با رعایت نکاتی که پیش تر مطرح شده است، افراد متقاضی می‌توانند به راحتی از خدمت سربازی معاف شوند و به فعالیت‌های خود ادامه دهند. همچنین اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیش تر در این خصوص دارید، می توانید با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته تا کارشناسان ما ابهامات شما را مرتفع سازند.

منبع

نتایج آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402

۱۸ بازديد

آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی به منظور جذب و استخدام کارکنان جدید در سازمان‌های دولتی و خصوصی برگزار می‌شود. این سنجش ها به منظور ارزیابی مهارت‌ها و توانایی‌های افراد برای شغل مورد نظر انجام گرفته و نتیجه آن نیز به عنوان یکی از مهمترین معیارها در استخدام کارکنان در نظر گرفته خواهد شد.

هدف اصلی آزمون استخدامی، بررسی توانایی و تجربه کاری افراد برای شغل مورد نظر است. با توجه به اهمیت و حساسیت شغل‌های دستگاه‌های اجرایی، نتایج آزمون‌ها برای جذب و انتخاب نیروی انسانی با توجه به مهارت‌های مورد نیاز، بسیار مهم و حیاتی است.

نتایج اعلام شده شامل چندین معیار مانند؛ میزان دانش فنی، توانایی‌های ارتباطی، توانایی‌های حل مسئله، توانایی‌های تصمیم‌گیری، توانایی‌های کار تیمی و سایر مهارت‌های مورد نیاز برای شغل مورد نظر است.

با در نظر گرفتن اهمیت این موضوع، تلاش کردیم تا با نگارش این مقاله، اطلاعات درست و دقیقی را در رابطه با اعلام نتایج آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402 را در اختیار شما قرار دهیم.

چنانچه نیاز به دریافت مشاوره دارید، می توانید با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته، تا کارشناسان ما تمامی اطلاعات لازم در این باره را به شما ارائه دهند.

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402

نتایج اولیه آزمون مذکور که مربوط به مرحله اول یعنی امتحان کتبی است، در تاریخ 15 شهریور ماه 1401، بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.

با انتشار اطلاعیه ای در خصوص تاریخ اعلام نتایج آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی، این مطلب به روز رسانی خواهد شد.

داوطلبانی که در مرحله اولیه یعنی آزمون کتبی پذیرفته شده اند باید با مراجعه به سایت ارگان مورد نظر خود نسبت به ثبت نام مصاحبه حضوری اقدام نمایند.

در ادامه راهنمای تصویری مشاهده نتایج اولیه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402 را برایتان قرار داده ایم؛

1_ در مرحله ابتدایی لازم است داوطلبان وارد سایت سازمان سنجش شده و از منوی سمت راست صفحه گزینه “استخدامی متمرکز دسگاه های اجرایی”را انتخاب نمایند.

2_ در ادامه لازم است بر روی لینک فعال کارنامه معرفی به مصاحبه نهمین آزمون استخدامی کلیک نمایید. 

3_ با انتخاب یکی از دو روش زیر می توانید نتیجه سنجش مذکور را مشاهده کنید؛ 

روش اول : با استفاده از شماره پرونده و شماره شناسنامه داوطلب

روش دوم : به کمک درج مشخصات شناسنامه ای شامل نام، نام خانوادگی و شماره شناسنامه

اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402

در این مرحله نتایج نهایی آزمون استخدامی اعلام شده و پذیرفته شدگان آماده انجام مراحل بعدی از جمله گزینش، معاینات پزشکی و … خواهند شد.

اعلام نتیجه این مرحله بعد از انجام مصاحبه حضوری صورت گرفته و برای مشاهده جواب سنجش استخدامی دستگاه های اجرایی با توجه به راهنمای تصویری مشاهده نتایج نهایی آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402 پیش بروید؛

1_ مانند نتایج مرحله اولیه آزمون باید وارد سایت سنجش شده و از منوی سمت راست صفحه گزینه “استخدامی متمرکز دستگاه اجرایی” را برگزینید.

2_ در ادامه باید بر روی گزینه “اعلام نتایج نهایی هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی سال 1402” کلیک کنید.

3_ یک صفحه جدید برایتان باز خواهد شد که توسط دو روش می توانید موفق به مشاهده نتیجه نهایی آزمون گردید.

روش اول : مشاهده نتیجه نهایی توسط وارد کردن شماره پرونده و شماره شناسنامه

روش دوم : مشاهده نتیجه نهایی توسط وارد کردن نام، نام خانوادگی و شماره شناسنامه

پس از طی کرن مراحل فوق نتیجه نهایی آزمون ورودی به دستگاه های اجرایی قابل مشاهده خواهد بود، در صورت قبولی، پذیرفته شدگان باید خود را برای طی کردن مراحل قبل از استخدام که به شرح زیر می باشد آماده نمایند؛

1_ بررسی صلاحیت های عمومی گزینشی

2_ دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

3_ انجام آزمایشات و معاینات پزشکی قبل از استخدام

4_ تشکیل پرونده استخدامی

5_ شرکت در دوره های کسب مهارت مطابق با رشته و گرایش استخدامی

نتیجه گیری

با توجه به اینکه دستگاه های اجرایی موظف به ارائه خدمات مرتبط با مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هستند، انتخاب کارکنان با توجه به توانایی‌های مرتبط با فرآیندهای این دستگاه‌ها می‌تواند باعث بهبود کیفیت خدمات ارائه شده توسط مراکز مذکور شود. بنابراین، نتایج آزمون استخدامی می‌توانند به عنوان یک معیار ارزیابی برای انتخاب نیروی کار متناسب با نیازهای دستگاه‌های اجرایی در نظر گرفته شوند.

به همین خاطر افراد زیادی، متقاضی شرکت در این سنجش بوده و در پی آن نیز به دنبال اطلاع از نتایج آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی 1402 هستند، تا در صورت پذیرش، بتوانند خود را برای مصاحبه حضوری آماده سازند.

با در نظر گرفتن اهمیت این موضوع تلاش کرده ایم تا با نگارش مقاله فوق اطلاعات ضروری پیرامون این موضوع را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم تا پاسخ مناسبی به سوالاتتان ارائه دهیم.

چنانچه نیاز به دریافت مشاوره در این خصوص دارید، بهتر است با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته تا کارشناسان مربوطه، ابهامات شما را برطرف سازند.
منبع

شرایط معافیت خدمت سربازی 1402

۱۷ بازديد

 در سال‌های اخیر، موضوع معافیت از خدمت سربازی به دلیل شرایط خاص برای بسیاری از جوانان ایرانی، به یکی از موضوعات مهم و پر بحث در جامعه تبدیل شده، و بسیاری از مشمولان برای معافیت از خدمت سربازی تلاش می‌کنند.

در ادامه نیز، به بررسی شرایط معافیت از خدمت سربازی پرداخته ایم تا شما با مطالعه این مقاله، به شناخت دقیق تری از شرایط معافیت از خدمت سربازی و روش های دریافت برای آن دست یابید. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیش تر، می توانید با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته تا کارشناسان ما ابهامات شما را بر طرف سازند.

انواع معافیت خدمت سربازی

مشمولان خدمت نظام وظیفه در صورت داشتن هر کدام از موارد زیر می توانند از رفتن به سربازی معاف شوند؛

1- معافیت تحصیلی

2- معافیت کفالت

3- معافیت پزشکی

4- معافیت متعهدین به خدمت

5- معافیت ایثارگران

6- معافیت سنی (عفو رهبری)

7- معافیت مددجویان

لازم است بدانید که معافیت سربازی در دو حالت معافیت موقت و دائم وجود دارد که در نوع موقت، فرد باید بعد از برطرف شدن مشکل به محل خدمت بازگشته و مابقی سربازی خود را سپری نماید.

سربازانی که معافیت دائم گرفته اند نیازی به خدمت رفتن نداشته و برایشان کارت معافیت صادر خواهد شد.

شرایط معافیت کفالت خدمت سربازی 1402  

مشمولانی که دارای یکی از شرایط زیر باشند، می توانند از معافیت کفالت استفاده کرده و از رفتن به سربازی معاف گردند؛

دریافت کفالت پدر مسن

برای استفاده از کفالت پدر مسن برای معافیت از سربازی باید سن پدر مشمول بالای 75 سال باشد و یا پدر بیماری که سن بالای 60 سال داشته باشد که نتواند سرپرستی خانواده را بر عهده گرفته و  از انجام امور روزمره خود عاجز باشد.

دریافت کفالت مادر

مشمولی که مادر وی از همسرش جدا شده و یا فوت شده، می تواند با دریافت کفالت مادر از رفتن به خدمت سربازی معاف شود، لازم به ذکر است که این نوع معافیت تا 30 ماه اول به صورت موقت بوده و اگر شرایط مذکور پس از گذشت 30 ماه هنوز ادامه داشته باشد، معافیت فرد دائمی می شود.

دریافت کفالت خواهر

مشمولی که قصد دارد با گرفتن کفالت خواهر یا خواهرانش از رفتن به خدمت سربازی معاف گردد باید غیبت سربازی نداشته و سنش بالای 18سال باشد.

شرایط دریافت کفالت خواهر این است که پدر مکفول از دنیا رفته باشد و یا در صورت زنده بودن و یا خواهر فاقد همسر باشد.

دریافت کفالت برادر

برای دریافت کفالت برادر دو حالت وجود دارد، یا باید برادری که قصد گرفتن کفالت وی را داریم صغیر بوده وسنش پایین 18 سال باشد و یا در صورتی که بیش از 18 سال دارد، به علت داشتن بیماری یا معلولیت توانایی مراقبت از خود را نداشته و دارای همسر و فرزند پسر بالای 18 سال نباشد.

نکته : لازم به ذکر است که این قانون در سال های اخیر بار ها تغییر کرده و اصلاحاتی در آن نیز صورت گرفته است.شرایط معافیت ایثارگران 1402

شرایط معافیت ایثارگران 1402

سازمان نظام وظیفه بر اساس ماده 45 قانون ضوابط و مقررات عمومی نظام وظیفه کشور برای قدردانی از بخش کوچکی از خدمات ایثارگران امتیازاتی را برای کسری خدمت و یا معافیت فرزندان ذکور، برادران و همسران بانوان ایثارگر با توجه به مدت زمان حضور آن ها در جبهه و درصد ایثارگری در نظر گرفته است.

1_ به ازای هر شهید و یا آزاده با حداقل 24 ماه سابقه اسارت یا جانباز با حداقل 25 درصد جانبازی و یا مفقود الاثر فاقد فرزند، یکی از برادران آن ها از حضور در خدمت سربازی معاف می شود.

2_ در ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه سابقه حضور، یک نفر از فرزندان، معاف می شود.

3_ تمامی افراد مشمول جانباز، با داشتن حداقل 10 درصد جانبازی از انجام خدمت معاف هستند.

4_ کلیه فرزندان شهدا و مفقودالاثرانی که به سن مشمولیت رسیده، از خدمت دوره ضرورت معاف می باشند.

5_ در صورت ازدواج فرد با بانوان جانباز 25 درصد و بالاتر، تا مدت 5 سال از تاریخ ثبت عقد، مشمول معافیت شده و در صورت استمرار ازدواج، در نهایت با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ معافیت دائم شامل حال آن ها می شود.

6_ چنانچه هر کدام از شهدا، جاویدالاثران، آزادگان و جانبازان فاقد فرزند، تنها یکی از برادران آن ها با در نظر گرفتن قوانین و مقررات می تواند از امتیاز معافیت استفاده کند.

شرایط معافیت مددجویان 1402

مددجویانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، می توانند یکی از فرزندان ذکور خود را در صورت نداشتن غیبت سربازی از رفتن به خدمت نظام وظیفه معاف نمایند.

در این حالت حتی اگر 10 فرزند پسر هم در خانواده وجود داشته باشد مانعی برای معاف شدن یکی از پسران به توافق خودشان وجود ندارد.

مادرانی که سرپرست خانوار بوده و فرزند پسر بالای 18 سال دارند (غیبت سربازی نداشته باشد) می توانند با استفاده از این قانون پسر خود را از رفتن به سربازی معاف نمایند.

شرایط معافیت متعهدین به خدمت 1402

متعهدین به خدمت افرادی هستند که در یک سازمان یا ارگان دولتی مشغول به کار بوده و برای استفاده از این بند به منظور دریافت کارت معافیت سربازی باید شرایط زیر را دارا باشند؛

1_ در یکی از سازمان های دولتی نظامی یا غیر نظامی مشغول به کار باشند.

2_ دوره آموزشی نظامی را در نیروهای مسلح گذرانده باشند.

3_ دوره تعهد خدمت 5 یا 10 ساله خود را در محل خدمت سپری نموده باشند.

میزان تعهد در سازمان های دولتی مختلف به شکل زیر است؛

  • میزان این تعهد برای وزارت بهداشت، به مدت 5 سال است.
  • میزان این تعهد برای وزارت آموزش و پرورش، به مدت 5 سال است.
  • میزان این تعهد برای تمامی ارگان های وابسته به قوه قضائیه، به مدت 10 سال است.
  • میزان این تعهد برای سازمان های هواپیمایی کشور، به مدت 5 سال است.
  • میزان این تعهد برای وزارت نفت و تمام سازمان های کشتیرانی، به مدت 10 سال است.
  • میزان این تعهد برای مشاغل دانشگاهی و موسسات آموزش عالی، به مدت 4 سال است.
  • میزان این تعهد برای وزارت علوم و فناوری، به مدت 4 سال است.
  • میزان این تعهد برای وزارت جهاد کشاورزی، به مدت 4 سال است.

شرایط معافیت خدمت سربازی بخشودگی سن 1402

با توجه به قوانین جدید معافیت سربازی، معافیت بخشودگی سن و یا همان عفو رهبری، شامل حال مشمولانی با سن بالای 50 سال می شود که تغییرات سنی در شناسنامه خود نداده باشند. این افراد نیازی به درخواست معافیت نداشته و به صورت اتوماتیک معاف محسوب می شوند.

برای استفاده از این نوع معافیت باید شرایط تحصیلی و سنی داوطلب مطابق با جدول زیر باشد؛

مدرک تحصیلی سال تولد
زیر دیپلم، دیپلم، فوق دیپلم  تا پایان سال 1354
لیسانس تا پایان سال 1354
فوق لیسانس تا پایان سال 1352
دکتری غیر پزشکی تا پایان سال 1350
دکتری پزشکی و دامپزشکی تا پایان سال 1344

 

سخن نهایی

قوانین خدمت سربازی هر ساله تغییر یافته و اطلاع از این قوانین باعث شده تا افرادی که قصد انجام وظیفه خود را دارند، بتوانند در صورت نیاز و تحت شرایط خاصی، مشمول معافیت دائم و یا موقت شوند.

در این مطلب، ما مهم ترین شرایط معافیت از خدمت سربازی را شرح داده ایم تا مشمولان با روند این فرایند به خوبی آشنا شوند، چنانچه نیاز به دریافت راهنمایی های بیش تری را در این خصوص دارید، می توانید با مجموعه مشاوره تلفنی تماس گرفته تا کارشناسان ما، تمامی اطلاعات را در اختیار شما قرار دهند.

منبع