راهنمای تنظیمات مودم زایکسل و کانفیگ مودم زایکسل

۲۸ بازديد

امروز در خدمت شما هستیم با آموزش کانفیگ مودم زایکسل، در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد که مودم خود را چگونه مانند مودم های دی لینک و تی پی لینک به اینترنت متصل کنید. کانفیگ مودم های زایکسل مشابه مودم های دیگر است به راحتی شما با انجام مراحل زیر میتوانید که مودم خود را کانفیگ کنید.

قبل از شروع تنظیمات باید مودم را به سیستم خود متصل کنید تا بتوانید وارد تنظیمات مودم شده و اقدام به کانفیگ مودم زایکسل نمایید. برای اتصال مودم به وای فای دو راه در پیش رو دارید، استفاده از کابل LAN و اتصال به صورت بی سیم…!

در صورتی که برای اولین بار قصد اتصال مودم به سیستم را دارید، بهتر است از کابل LAN استفاده کنید زیرا باعث می شود سرعت اینترنت بالاتری را تجربه نمایید. البته استفاده از دانگل نیز گزینه مناسبی برای اتصال بی سیم می باشد، اما شاید کمی هزینه بر باشد.

معرفی مودم زایکسل Zyxel

زایکسل یکی از مودم های محبوبی می باشد که کارایی و کیفیت بسیار بالایی دارد، پیش از آموزش کانفینگ مودم زایکسل به معرفی بخش های مختلف آن می پردازیم تا اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم.

قسمت power : درگاه یا همان پورتی می باشد که باید آداپتور برق را به آن وصل نمایید.

کلید روشن و خاموش : این کلید که بر روی بیش تر مودم ها با عبارات OFF و ON مشخص شده، برای خاموش و روشن کردن مودم استفاده می شود.

روزنه ی Reset : این روزنه تنها برای مواقعی قابل استفاده می باشد که قصد داشته باشید تنظیمات قبلی را حذف کرده تا تنظیمات جدیدی را اعمال نمایید. برای این کار باید سوزن و یا هر چیز نوک تیزی را وارد روزنه کرده و حدود ۱۵ ثانیه آن را نگه داشته تا چراغ ها بایستند. (با انجام این کار تمامی تنظیمات مودم پاک می شوند)

بخش Ethernet : دستگاه هایی که با استفاده از کابل LAN به مودم وصل می شوند به این درگاه متصل شده اند.

درگاه Dsl : برای اتصال مودم به پریز تلفن، کابل مربوطه باید به این درگاه وصل شود تا اتصال بین مودم و تلفن برقرار شود.

چراغ ها

۱_ چراغ Power : در صورت سبز بودن این چراغ یعنی مودم شما روشن است.

۲_ چراغ Ethernet : روشن بودن این چراغ نشان دهنده برقراری اتصال مودم با دستگاه متصل از طریق کابل LAN می باشد.

۳_ چراغ USB

۴_ چراغ ADSL : این چراغ تنها زمانی روشن می شود که اتصال مودم به شرکت ارائه دهنده اینترنت سالم باشد و کابل اتصال نیز به درستی وصل شده، در نتیجه روشن بودن این چراغ نشان هنده اتصال شما به اینترنت می باشد.

۵_ چراغ PPP : این چراغ در بیش تر مواقع دارای علامت کره زمین می باشد و روشن بودن و چشمک زدن این چراغ نشان دهنده ی وجود اینترنت می باشد.

روش های تنظیمات مودم زایکسل و کانفیگ مودم زایکسل

یکی از اقداماتی که بعد از خرید مودم و یا هنگام قطع شدن اینترنت کارشناسان به شما توصیه می کنند انجام دهید، کانفیگ کردن مودم زایکسل و یا همان بازنشانی تنظیمات مودم زایکسل می باشد. برای انجام این کار تنها کافیست راهنمای زیر را دقیق اجرا نمایید.

روش اول : ورود به تنظیمات پنل

برای تنظیم مودم زایکسل شما باید مرورگر خود را باز کنید و در آدرس بار آن آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را وارد کنید. تا وارد صفحه لاگین مودم خود شوید.

نکته : در ۹۸ درصد مواقع Ip مودم ها ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ می باشد در صورتی که مودم شما جزو ۲ درصد دیگر بود باید با استفاده از ترکیب دکمه های windows + R با جست و جوی CMD دستور Ipcongif را زده و آی پی آدرسی که در خط آخر و قسمت Default Gateway قرار دارد را یادداشت نمایید زیرا آدرس آی پی مودم شما می باشد.

پس از ورود به صفحه لاگین مودم در قسمت password کلمه admin را وارد کنید و بر روی دکمه Login کلیک کنید.

پس از انجام مرحله قبل وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر می شوید که برای ورود به تنظیمات مودم باید گزینه Go to Advanced set up فعال کنید و برروی دکمه  Apply کلیک کنید.

پس از کلیک برروی دکمه APPLY شما وارد صفحه ای مشابه تصویر زیر می شوید که باید از نوار کناری وارد قسمت Network شوید و بر روی عبارت WAN کلیک کنید.

پس از ورود به بخش WAN تنظیمات زیر را در قسمت های مربوط انجام دهید.و برروی دکمه Apply کلیک کنید.

Mode : Routing

Encapsulation : PPPOE

Multiplaexing : LLC

VPI : ۰

VCI : ۳۵

توجه کنید که در مقادیر Username و Password  باید password و username که توسط شرکت ارائه دهنده اینترنت به شما تحویل داده شده را وارد کنید. پس از انجام این مراحل مودم شما کانفیگ می شود.

تنظیم وایرلس

برای تنظیم وایرلس مودم خود باید از منوی Network عبارت Wirless LAN را انتخاب کنید و در پنجره باز شده در تب AP تیک گزینه Enable Wireless LAN را فعال کنید. تا وای فای مودم شما فعال شود.

پس از فعال کردن Wirless LAN مودم خود تنظیمات زیر را در تب AP اعمال کنید و بروی دکمه Apply کلیک کنید.

Name SSID : نام وای فای خود را وارد کنید

Security mode : WSA2-PSK

Pre-Shared Key : پسورد مورد نظر خود را وارد کنید

نکته : بعد از انتخاب نام برای شبکه وایرلس خود، تیک گزینه Hide را بردارید؛ زیرا در صورت فعال بودن این گزینه، شبکه وایرلس شما پنهان می شود و برای اتصال باید نام آن را جست و جو کنید که در شرایطی که شما نام شبکه وایرلس خود فراموش کرده باشید به مشکل خورده و مجبور هستید نام شبکه را مجددا عوض کنید، البته ناگفته نماند که Hide بودن نام شبکه وایرلس شما باعث می شود تا شبکه شما امنیت بیش تری داشته و از چشم افراد پنهان بماند.

نکته : در بخش Mac Filternig می توانید اجازه اتصال و یا عدم اتصال را به دستگاه ها گناگون بدهید.

نکته : هنگام انتخاب پسورد حواستان باشد که از ترکیب حروف و اعداد گوناگون استفاده نمایید تا امنیت بالاتری داشته باشد.

روش دوم کانفیگ کردن مودم زایکسل Zyxel

مثل روش قبل ابتدا IP مودم خود را در مرورگر سرچ نمایید تا وارد پنل تنظیمات مودم شوید.

نام کاربری و رمز عبور را در بخش های مربوطه وارد کرده در حالت کلی برای تمامی مودم ها نام کاربری و رمز عبور admin می باشد.

بعد از ورود در صفحه زیر گزینه internet/wireless setup را انتخاب نمایید.

پس از ورود به بخش internet configuration  اطلاعات را به صورت زیر وارد نمایید.

Mode : بر روی Routhing قرار دهید.

Encapsulation : بر روی PPPoE قرار دهید.

Multiplexing : بر روی LLc قرار دهید.

VPI و VCI : این پارامتر ها ممکن است برای شرکت های مختلف، متفاوت باشند ولی در حالت کلی آن ها را ۸ و ۳۵ در نظر می گیریم.

در این صفحه با توجه به اطلاعات زیر واردی که در ادامه ذکر کرده ایم را انتخاب نمایید. در نهایت گزینه apply را انتخاب نمایید.

Username : نام کاربری که یک عدد ۷ رقمی می باشد.

Password : شرکت سرویس دهنده به صورت پیش فرض این عدد را برای کابر تعریطف کرده است.

Continue to wireless setup wizard : بر روی حالت Yes قرار دهید.

در صفحه Wireless lan تنظیمات خواسته شده را مانند زیر کامل کرده سپس بر روی گزینه Next کلیک نمایید.

SSID : نام نقطه دسترسی وایلرس (وای فای) شما می باشد.

Security : این مورد را بر روی آخرین نسل رمزنگاری یعنی WPA2-PSK قرار دهید.

در این صفحه می توانید در بخش Pre-shared key رمز عبور وایرلس خود را انتخاب نمایید و بعد از آن گزینه Next را انتخاب نمایید.

با انتخاب گزینه apply در این صفحه، تنظیمات نهایی را ذخیره کنید.

در نهایت با خلاصه ای از تمام تنظیماتی که اعمال کرده اید رو به رو می شوید و با انتخاب گزینه Finish  تنظیمات را به صورت نهایی ذخیره سازی نمایید.

در صورتی که تمامی مراحل گفته شده را به درستی انجام داده باشید، چراغ DSL مودم زایکسل روشن می شود و در نهایت با روشن شدن این چراغ متوجه کانفیگ مودم Zyxel می شویم.

در آخر

ما در این مطلب ۲ روش برای تنظیمات مودم زایکسل و کانفینگ مودم Zyxel را به شما به صورت تصویری و مرحله به مرحله آموزش داده ایم تا هنگام نصب و یا قطعی اینترنت به راحتی بتوانید دسترسی خود به اینترنت را مجدد برقرار نمایید. همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم، یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام کانفیگ کردن مودم زایکسل باید به آن توجه داشته باشیم درستی اطلاعات وارد شده می باشد زیرا داشتن هر گونه اشتباه در هر بخشی باعث می شود تا شما به اینترنت وصل نشوید.

منبع

آموزش مشاهده افراد متصل به وای فای

۲۹ بازديد

در عصر جدید در اکثر محیط های کاری و خانه ها مردم برای اتصال به اینترنت از وای فای استفاده می کنند. همچنین گسترش استفاده از مودم های بی سیم باعث شده با آن که مودم شما دارای رمز عبور است اما باز هم افراد سودجو به وای فای شما متصل شوند و به صورت رایگان از حجم اینترنتتان استفاده کنند. شما می توانید از روش های مختلفی برای مشاهده افراد متصل به وای فای خود استفاده کنید یکی از این راه ها جلوگیری از سو استفاده هکرها و حفظ امنیت وای فای، کنترل افراد متصل به وای فای می باشد.

دراین مقاله گروه الو رایانه کمک چند نرم افزار را که قابلیت مشاهده افراد متصل به وای فای برای اندروید، iOS و ویندوز را دارد کرد و نحوه مشاهده افراد متصل به وای فای کامپیوتر به شما معرفی خواهد.

همچنین می توانید مقالات ما را نیز در این خصوص مانند اعمال محدودیت در اتصال به وای فای، آموزش بازیابی رمز مودم و مک فیلتر در مودم دی لینک مطالعه فرمایید.

مشاهده افراد متصل به وای فای در کامپوتر و لپ تاپ

با توجه به گسترده بودن سیستم عامل ویندوز، راه های زیادی برای بررسی افراد متصل به wifi خود در پیش رو دارید، فرقی نمی کند کاربر لپ تاپ باشید یا رایانه شخصی، با استفاده از نرم افزار های متنوعی می توانید به لیست افرادی که به مودم شما متصل هستند دسترسی پیدا کنید.

یکی از ساده ترین نرم افزار ها برای این امر، Wireless Network Watcher می باشد. این برنامه رابط کاربری بسیار ساده ای دارد و با اسکن سریع داده های مربوط به شبکه وای فای شما، اطلاعات کامل و جامعی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

_ ابتدا نرم افزار Wireless Network Watcher را دانلود و نصب نمایید.

_  پس از اینکه وارد برنامه شدید، منتظر بمانید تا فرآیند اسکن تمام شود.

_ از قسمت پایین، سمت چپ می توانید وضعیت اسکن را بررسی نمایید.

_ بعداز پایان اسکن، لیست افرادی که به وای فای شما متصل شده اند را مشاهده می نمایید.

برنامه GlassWire Pro برای افرادی مناسب می باشد که طرفدار کار با برنامه هایی هستند که دارای محیط مدرن و گرافیکی می باشد. این نرم افزار هم برای ویندوز طراحی شده و اطلاعات و مدیریت کاملی از شبکه وای فایتان را در اختیارتان قرار می دهد، هم چنین با استفاده از این برنامه می توانید، متوجه شوید که میزان مصرف اینترنت یک بخش خاص از سیستم شما چه مقدار بوده است. بعد از نصب این برنامه به بخش Network رفته و لیست افرادی که به وای فای شما وصل شده اند را مشاهده نمایید.

نکته : یکی از مهم ترین قابلیت های برنامه GlassWire Pro، هشدار هنگام اتصال وای فای جدید می باشد.

مشاهده افراد تصل به وای فای در گوشی هوشمند

با توجه به محبوبیت گوشی های موبایل نسبت به سیستم هایی مانند لپ تاپ و کامپیوتر، بیش تر کاربران به دنبال روشی برای مشاهده افراد متصل به وای فای در گوشی هوشمند می گردند.

ما در این بخش به شما آموزش می دهیم که چگونه با گوشی اندروید و آیفون خود افراد وصل شده به مودمتان را مشاهده نمایید.

مشاهده افراد متصل به وای فای در اندروید

با کمی جست و جو در لیست برنامه های گوگل پلی، با تعداد زیادی از نرم افزارهای مشاهده افراد متصل به وای فای رو به رو می شوید. در میان این نرمافزار ها شاید یکی از بهترین ها برنامه WiFi Inspector باشد. زیرا هم رابط کاربری ساده ای دارد و هم امکانات بسیار کاربردی را در اختیارکاربران خود قرار می دهد.

پس از نصب و ورود به این برنامه، اطلاعاتی مانند اسم و آدرس IP شبکه، لیست افراد متصل شده با شبکه، مک آدرس ها و غیره را مشاهده نمایید. همچنین این برنامه قادر است تا ادیوایس هایی که از طریق کابل LAN متصل شده اند را شناسایی کند.

مشاهده افراد متصل به وای فای در ios

برای گوشی های ios نصب برنامه Fing می تواند یکی از بهترین انتخاب های شما باشد، زیرا این برنامه یکی از کامل ترین، نرم افزار های مدیریت شبکه ios می باشد و امکانات زیادی را در اختیارتان قرار می دهد. این امکانات شامل موار زیر می شوند :

_ تست سرعت

_ اسکن پورت

_ پینگ دستگاه

_ Traceroute

_ جست و جوی DSN

_ چک کردن امنیت شبکه

مشاهده افراد متصل به وای فای از طریق مودم

یکی از ساده ترین راه های بررسی افراد وصل شده به وای فای بررسی اطلاعاتی می باشد که در صفحه مدیریت و تنظیمات مودمتان در اختیار شما قرار داده می شود. استفاده از این روش شاید کمی پیچیده تر از روش ها گفته شده دیگر باشد و در صورتی که به بخش مدیریت مودم خود آشنایی ندارید؛ بهتر است از روش های گفته شده دیگر استفاده کرده و یا با مجموعه الو رایانه کمک تماس گرفته تا کارشناسان ما هر گونه تغییر و یا اطلاعاتی را که می خواهید در اختیار شما قرار دهند.

_ ابتدا آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را جست و جو نمایید.

_ نام کاربری و رمز عبور ود را وارد نمایید. (رمز عبور و نام کاربری به صورت پیش فرض برای همه admin در نشر گرفته شده است)

_ بعد از ورود به بخش تنظیمات مودم، وارد بخش wireless شوید.

_ در این قسمت وارد بخش  wifi client list یا Attached devices و یا Connected devices شوید. (برای مدل های مختلف وای فای متفاوت است)

_ بعد از ورود به بخش مربوطه، می توانید لیست تمامی دستگاه های متصل شده به وای فای را مشاهده نمایید.

قطع اتصال افراد متصل به وای فای

ممکن است هنگام بررسی لیست افرادی که به وای فای شما متصل شده اند با یک فرد ناشناس رو به رو شوید، در چنین مواقعی حتما این سوال در ذهن شما شکل می گیرد که چگونه می توانید دسترسی افراد ناشناس به اینترنت خود را قطع کنید؟

ساده ترین راه، تغییر رمز مودم می باشد، با عوض کردن رمز وای فای تمامی افرادی که به اینترنت متصل هستند، دسترسی شان قطع شده و برای اتصال مجدد باید رمز وای فای جدید را وارد نمایند.

البته اگر قصد تغییر رمز ندارید و می خواهید تنها دسترسی فرد ناشناس را قطع نمایید باید آدرس مک شخص مورد نظر را بلاک کنید، برای این کار می توانید مراحل زیر را دنبال نمایید.

_ ابتدا وارد آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ شوید.

_ با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل تنظیمات مودم خود شوید.

_ وارد بخش wireless شوید.

_ گزینه MAC address filter را پیدا کرده و تنظیمات آن را بر روی Activated قرار دهید.

_ گزینه action را بر روی Deny Association قرار داده تا چندین فیلد خالی برای شما نمایش داده شود.

_ با وارد کردن مک آدرس مورد نظرتان در این فیلدها و انتخاب کردن گزینه save می توانید شخص مورد نظرتان را بلاک کنید.

در آخر

ما در این مقاله روش های مشاهده افراد متصل به وای فای را برایتان شرح داده ایم و در انتها نیز به شما آموزش دادیم که چگونه می توانید دسترسی افراد ناشناس به مودمتان را قطع نمایید.

رمز مودم دقیق مثل رمز کارت بانکی یک چیز شخصی است و بهتر است به هیچ عنوان آن را در اختیار افراد نامطمئن قرار ندهید، با انجام مراحلی که شرح دادیم به سادگی می توانید دسترسی افراد به اینترنتان را محدود نمایید ما در صوتی که گزینه های امنیتی دیگر را به خوبی اعمال نکرده  رعایت نکنید باز هم ممکن است چنین اتفاقاتی برای شما بیفتد، به همین دلیل می توانید با مجموعه الو رایانه کمک تماس گرفته تا کارشناسان ما با اقداماتی خاص، امنیت وای فای شما را بالاتر ببرند.

منبع

علت قرمز شدن چراغ اینترنت مودم چیست ؟

۳۰ بازديد

قرمز شدن چراغ اینترنت مودم و قطعی اینترنت یکی از پیشامدهایی می باشد که ممکن است بارها آن را تجربه کرده باشید. این اتفاق ممکن است به علت عدم بر قراری صحیح اتصالات به مودم، اتصال تعداد زیادی دستگاه به یک مودم، عدم استفاده از اسپلیتر، بوق نداشتن خط رانژه و غیره بیفتد که برای رفع هر کدام از این موارد با راه حل های گوناگونی مواجه هستید و در صورت داشتن خطا در رفع برخی از این مشکلات ممکن است دیگر نتوانید به پنل مودم خود دسترسی داشته باشید. در این شرایط نه تنها مشکل قرمز شدن چراغ مودم شما بر طرف نشده بلکه مشکل بزرگ تری نیز به آن اضافه می شود.

در این مقاله ما علت قرمز شدن چراغ اینترنت مودم را برایتان شرح داده ایم و راه حل های مناسبی را برای رفع این مشکل به شما ارائه داده ایم.

چراغ اینترنت مودم TP-Link

اگر با دقت به مودم TP-Link خود توجه کنید چراغ های مودم شما مشابه تصویر بالا می باشد که کاربرد آن ها به شرح زیر می باشد :

۱_ چراغ Power : اگر این چراغ سبز باشد به معنی اتصال صحیح آداپتور به مودم می باشد و اگر این چراغ قرمز باشد شما باید آداپتور و پریز برق را برسی کنید که آیا برق به درستی به مودم می رسد.

۲_ چراغ ADSL : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است که بر روی خط تلفن شما سرویس ADSL فعال است. اگر این چراغ قرمز باشد به این معنی است که سرویس ADSL  شما غیر فعال شده است یا خطوط مخابراتی به مشکل خورده است.

۳_ چراغ Internet : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است که شما با موفقیت به اینترنت متصل شده اید.

۴_ چراغ WLAN : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است وایرلس مودم فعال است.

۵_ چراغ های ۱ تا ۴ : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است که یکی از پورت های LAN به یک وسیله دیگر متصل است.

چراغ اینترنت مودم d-link

چراغ های مودم d-link که مشابه چراغ های مودم TP-Link هست فقط با این تفاوت که مودم d-link 3 چراغ بیشتر دارد که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.

۱_ چراغ Power : اگر این چراغ سبز باشد به معنی اتصال صحیح آداپتور به مودم است و اگر این چراغ قرمز باشد شما باید آداپتور و پریز برق را برسی کنید که آیا برق به درستی به مودم میرسد یا خیر!

۲_ چراغ های ۱ تا ۴ : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است که یکی از پورت های LAN به یک وسیله دیگر متصل است.

۳_ چراغ Wireless : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است مودم وایرلس مودم فعال است.

۴_ چراغ WPS : یک استاندارد تنظیمات امنیتی شبکه وای فای است.

۵_ چراغ USB : اگر این چراغ سبز باشد به این معنی است که به مودم شما یک دستگاه USB متصل است.

۶_ چراغ DSL : این چراغ فعال بودن سرویس adsl را برو خط شما نشان می دهد.

۷_ چراغ Internet : در صورت اتصال شمابه اینترنت این چراغ روشن می شود.

چراغ اینترنت مودم زایکسل

۱_ چراغ Power : نشان دهنده اتصال صحیح آداپتور به برق می باشد.

۲_ چراغ ADSL : روشن و ثابت بودن این چراغ نشان می دهد که ارتباط مودم با خط adslبر قرار می باشد.

۳_ چراغ Internet : روشن بودن این چراغ نشان می دهد که اتصال مودم و اینترنت بر قرار می باشد.

۴_ چراغ LAN : روشن بودن این چراغ نشان دهنده اتصال سیستم به آن پورت از مودم است.

۵_ چراغ وایرلس : روشن و ثابت بودن این چراغ نشان دهنده فعال بودن وایرلس مودم است.

۶_ دکمه روشن و خاموش WPS : با فشردن دکمه روی مودم که با علامت کلید مشخص شده به مدت یک ثانیه وایرلس را روی مودم فعال کنید.

دلایل قرمز شدن چراغ مودم

در بخش قبلی با چراغ های مختلف بر روی بدنه مودم های tp-link ،D-link و Zylex و نقش آن ها آشنا شده ایم. پیش از ارائه راه حل برای رفع مشکل قرمز شدن چراغ مودم بهتر است به شناخت دلایل این اتفاق بپردازیم، در حالت کلی از مهم ترین دلایل قرمز شدن چراغ مودم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

_ قطع و وصلی تلفن محل کار یا خانه

خرابی سرویس تلفن یکی از اصلی ترین مشلاتی است که ممکن است در طول سال بارها با آن مواجه شویم، این مشکل به ۲ دلیل رخ می دهد، اولین دلیل به خاطر خرابی از سوی اداره مخابرات می باشد که برای پیگیری رفع این مشکل می توانید هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری اقدام به انجام آن نمایید. دومین دلیل هم به علت خرابی سیم های تلفن داخل خانه می باشد و این خرابی هم می تواند به خاطر استفاده از سیم های نامرغوب و معیوب و اتصال نادرست به پریز باشد.

برای رفع این مشکل تنها می توانید از مامورین اداره مخابرات کمک بخواهید و این اقدام باید تنها در شرایطی صورت گیرد که شما ۱۰۰ درصد از خرابی و قطع بودن تلفن خود مطمئن باشید.

_ عدم برقراری صحیح اتصالات مودم

با توجه به این موضوع که برای اتصال مودم ها از سیم های گوناگونی استفاده می شود که کاربردهای مختلفی نیز دارند ممکن است با کوچک ترین جا به جایی مودم و یا حتی تعویض کابل باعث جداسازی سیم ها از جای اصلی و قطعی اینترنتی شود.

به همین دلیل بهتر است به هیچ عنوان مودم را جا به جا و دستکاری نکنید. در صورتی که بعد از جا به جایی و یا تعویض کابل مودم خود با قرمز شدن چراغ مودم رو به رو شده اید پیشنهاد می کنیم اتصالات مودم خود رابررسی نمایید.

_ عدم استفاده از اسپلیتر

اسپلیتر یک دستگاه کوچک و سفید رنگ می باشد که دارای ۳ درگاه است. با توجه به اینکه ADSL بر روی خط تلفن قرار گرفته و خط مجزایی برایش در نظر گرفته نشده است، در صورت عدم استفاده از اسپلیتر ممکن است سیگنال های ADSL و تلفن با یکدیگر تداخل داشته باشند و در اصطلاح کانفیلیکت رخ دهد که همین موضوع هم باعث قرمز شدن چراغ مودم شما می شود.

جالب است بدانید که قطعی اینترنت هنگام تلفن به همین دلیل اتفاق می افتد. در حالت کلی بیش تر مودم ها در بسته بندی خود اسپلیتر دارند و در صورت عدم وجد آن می توانید با قیمتی بسیار ناچیز یک اسپلیتر را به صورت جداگانه خریداری نمایید.

مهم ترین کاربرد های اسپلیتر شامل موار زیر می شوند :

۱_ عدم خش خش تلفن

۲_ جلوگیری از قطع شدن تلفن

۳_ جلوگیری از قرمز شدن مودم

_ خاموش بودن مودم

_ معیوب بودن پریز و کابل تلفن متصل به مودم

_ بوق نداشتن خط رانژه

_ اتصال تعداد زیادی دستگاه به صورت همزمان

_ مشکل از ISP است

رفع مشکل قرمز شدن چراغ مودم

_ خاموش و روشن کردن مودم

هنگام قطع شدن اینترنت و مواجه شدن با چراغ قرمز روی مودم، اولین کاری که هر شخصی انجام می دهد خاموش و روشن کردن مودم می باشد که در بیش تر مواقع بعد از انجام این کار، اینترنت وصل شده و چراغ مودم دیگر قرمز نیست اما اگر با انجام این کار، مودم شما درست نشد بهتر است راه حل های بعدی را نیز بررسی نمایید.

_ ریست کردن مودم

برای حل مشکل قرمز شدن چراغ مودم، یکی از روش ها ریست کردن مودم می باشد، برای این منظور باید یک سنجاق، سوزن ته گرد یا یک شی نوک تیز را وارد سوراخ بسیار ریز reset کرده و آن را تا ۱۵ ثانیه نگه دارید تا دستگاه ریست شود.

_ تماس با IPS

می توانید برای اطلاع دقیق از مشکل خود با اپراتور سرویس دهنده اینترنت نیز تماس بگیرید، البته این راهکار نیاز به کمی صبر و حوصله دارد تا اپراتور به تماس شما پاسخ داده و بتواند مشکل شما را حل نماید.

_ استفاده از پریز تلفن دیگر

اگر در منزل شما چندین پریز تلفن و یا کابل وجود دارد بهتر است مودم خود را به یکی دیگر از آن ها وصل نمایید، در صورتی که هیچ کدام از آن ها کار نکرد ممکن است سیم کشی دیوارها یا اتصالی که کابل یا خط تلفن وارد منزل شما می شود، دارای مشکل باشد.

_ بررسی میزان حجم اینترنت

در صورت تمام شدن حجم ترافیک اینترنت خود می توانید با ورود به پنل مدیریت مودم خود اقدام به خرید بسته جدید اینترنتی نمایید.

_تنظیم مجدد مودم

در بیش تر مواقع با تنظیم مجدد مودم مشکل شما رفع خواهد شد. برای اطلاع از نحوه تنظیم و یا همان کانفیگ مودم می توانید مطالب زیر را مطالعه کنید.

راهنمای تنظیمات مودم زایکسل

تنظیمات مودم تی پی لینک

تنظیمات مودم دی لینک

_ تماس با مجموعه الو رایانه کمک

کارشناسان مجموعه الو رایانه کمک می توانند به شما در رفع مشکل قرمز شدن چراغ مودم، تنظیم انواع مودم ها، بازیابی رمز، حل مشکل ارور ۶۵۱ مودم، تغییر آی پی مودم ها و غیره یاری برسانند و مشکلات شما را در کم تر از یک ساعت و به بهترین شکل ممکن بر طرف سازند. همان طور که اطلاع دارید، انجام چنین تنطیمات و ایجاد تغییرات در مودم ها ممکن است باعث بسته شدن دسترسی شما به مودم و پنل کاربری تان شده که برای رفع آن گاها هیچ راه حلی وجود ندارد.

قرمز شدن چراغ مودم بعد از reset

با توجه به گزارش های به دست آمده توسط کارشناسان مجموعه الو رایانه کمک، برخی از کاربران ما بعد از reset کردن مودم خود با قرمز شدن چراغ DSL رو به رو می شدند، متاسفانه این اتفاق در مودم هایی که برند نامشخصی دارند یک اتفاق طبیعی می شوند و علت وقوع آن به خاطر اختلال در فریم ویر مودم می باشد.

برای حل این مشکل ابتدا باید یک بار دیگر مودم را مجددا تنظیم نمایید. چنانچه این مشکل دوباره برای مودم شما پیش آمد باید فرم ویر مودم به روز رسانی شود، برای انجام این کار در صورتی که مودم شما دارای گارانتی می باشد می توانید با بخش پشتیبانی گارانتی خود تماس بگیرید.

اگر هم خودتان قصد به روز رسانی را داشتید بهتر است پیش از هر اقدامی تمامی مراحل کار را بررسی نمایید، زیرا در صورت انجام هر گونه اشتباهی دیگر دسترسی به پنل آن میسر نبوده و نه تنها مشکل مودمتان بر طرف نمی شود بلکه مشکل بزرگ تری نیز به آن اضافه خواهد شد.

پیشنهاد می کنیم برای به روز رسانی فیم ویر مودم با کارشناسان الو رایانه کمک تماس بگیرید تا تمامی مراحل را با جزئیات برای شما توضیح داده و یا حتی خودشان به روز رسانی را انجام دهند تا خیال شما از بابت مودمتان راحت باشد.

در آخر

در این مطلب ما درباره علت قرمز شدن چراغ اینترنت مودم و راه حل های رفع آن صحبت کردیم، همان طور که متوجه شدید اولین قدم برای حل مشکل قرمز شدن چراغ مودم، بررسی اتصالات و روشن بودن مودم می باشد و بعد از آن باید به سراغ reset کردن و کانفیگ مودم خود بروید. بهتر است برای انجام تنظیمات مودم خود با مجموعه الو رایانه کمک تماس گرفته تا کارشناسان مجموعه ما در کم تر از یک ساعت مودم های شما را کانفیگ نمایند و شما مجددا به اینترنت وصل شوید.

منبع 

تغییر آی پی مودم تی پی لینک

۲۷ بازديد

با توجه به استفاده عموم مردم از اینترنت و مودم های خانگی، بالا بردن امنیت مودم ها بسیار ضروری شده است. یکی از این روش ها تغییر آی پی مودم تی پی لینک می باشد، که ما در این مطلب به شما نحوه تغییر IP مودم تی پی لینک را برایتان شرح داده ایم تا به سادگی و در کم تر از نیم ساعت بتوانید آی پی مودم خود را تغییر داده تا تنها خودتان یا افرادی که از IP مودم شما اطلاع دارند بتوانند به تنظیمات آن دسترسی داشته باشند.

آی پی مودم تی پی لینک

همان طور که می دانید IP همان آدرس صفحه تنظیمات مودم می باشد که در ۹۸ درصد مواقع ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ می باشد یعنی فرقی نمیکند مودم شما زایکسل، دی لینک و یا تی پی لینک است با چست وجوی این ای پی می توانید وارد پنل تنظیمات مود خود شوید. در صورتی که ای پی را سرچ کرده ولی وارد پنل تنظیمات مودمتان نشدید با دنبال کردن مراحل زیر می توانید، IPمودم خود را پیدا کنید :

_  از بخش start ویندوز، پنجره Command prompt را باز نمایید.

_ دستور ipconfig را در فیلد خالی تایپ نمایید.

_ نانچه با کابل LAN به مودم وصل شده اید، در قسمت Ethernet adapter Ethernet و در ردیف Default Gateway می توانید آدرس IP خود را مشاهده نمایید.

تغییر IP مودم تی پی لینک

با توجه به این موضوع که یکی از روش های بالا تر بردن امنیت مودم tp-link  عوض کردن IP مودم می باشد. برای تعویض IP مودم تی پی لینک خود مراحل زیر را دنبال کنید :

_ آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را در گوگل سرچ کنید. (در نوار سرچ)

_ برای ورود به پنل تنظیمات مودم tp-link باید user name و password خود را وارد نمایید. (یوزر نیم و پسورد به صورت پیش فرض admin می باشد)

_ برای عوض کردن ip باید وارد سربرگ inferface setup شوید.

_ زیر شاخه LAN را انتخاب نمایید.

_ در بخش ip address رقم آخر را به رقمی که می دانید هیچ گاه فراموش نمی کنید، تغییر دهید.

_ گزینه save را انتخاب نمایید.

به همین سادگی IP مودم تی پی لینک شما تغییر یافت. از این پس با وارد کردن آدرس IP جدید خود تنها می توانید وارد پنل تنظیمات مودمتان شوید.

پس از انجام مرحله بالا و وارد کردن آی پی مورد نظر در قسمت Ip Address شما باید بر روی دکمه save کلیک کنید. پس از این شما برای ورود به بخش تنظیمات مودم باید در آدرس بار مروگر خود ip که وارد کردید را وارد کنید.

در آخر

در این مقاله ما به شما نحوه تغییر IP مودم تی پی لینک را آموزش داده ایم، زیرا همان طور که می دانید آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ یک IP پیش فرض برای تمامی مودم ها می باشد، در نتیجه افراد سودجو به سادگی می توانند به تنظیمات مودم شما دسترسی داشته باشند و آن را به نفع خودشان تغییر داده و دسترسی شما به مودمتان را به صورت کامل قطع نمایند. برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی بهتر است، اقدامات ضروری در خصوص بالا بردن امنیت مودمتان را انجام دهید که یکی از آن ها تغییر آی پی می باشد. همچنین می توانید برای این منظور با مجموعه الو رایانه کمک تماس گرفته، تا کارشناسان ما در کم تر از یک ساعت امنیت مودم شما را با انجام اقدامات خاصی بیش تر نمایند.

منبع